کد خبر 721893
۱۴۰۵/۰۷/۱۶ ۱۵:۰۰

رییس سازمان اورژانس کشور اعلام کرد: تحقق بومی گزینی ۷۰ درصدی دانشجویان رشته فوریت‌های پزشکی

ساعت 24 - یزد (ایسنا) - رییس سازمان اورژانس کشور از تخصیص اعتبارات ویژه به منظور به‌روزرسانی ناوگان آمبولانس، ارتقاء ظرفیت استخدام نیروی انسانی، بومی‌گزینی ۷۰ درصدی در بین دانشجویان فوریت‌های پزشکی و گسترش زیرساخت‌های خدمات اورژانس هوایی در مناطق شهرستانی استان خبر داد.
رییس سازمان اورژانس کشور خبر داد: بومی گزینی ۷۰ درصدی دانشجویان فوریت‌های پزشکی

در جریان بازدید دکتر جعفر میعادفر از حوزه انتخابیه شهرستان‌های مهریز، مروست و هرات در سفر به استان یزد، وی به فاصله طولانی این مناطق از مرکز استان و برخی مشکلات زیرساختی اشاره کرد و اظهار داشت: توجه به مناطق کمتر برخوردار در توزیع منابع و اعتبارات مربوط به اورژانس باید در اولویت قرار گیرد.

سهم خاص یزد در نوسازی آمبولانس‌های قدیمی

رئیس سازمان اورژانس کشور، فرسودگی ناوگان آمبولانس‌ها را به عنوان یکی از چالش‌های اصلی اورژانس کشور عنوان کرد و بیان داشت: با وجود برنامه‌ریزی برای تخصیص اعتبارات مناسب جهت خرید آمبولانس، تحریم‌ها و مسائل مربوط به واردات، فرآیند نوسازی ناوگان را به کندی انجام داده است.

او ادامه داد: نوسازی ناوگان از طریق دو مسیر متمرکز کشوری و توافق‌نامه‌های استانی در حال پیگیری است و در این راستا، یک توافق‌نامه با استاندار یزد امضا شده که به زودی در جلسه آینده نهایی خواهد شد و بخشی از آمبولانس‌های جدید، به ویژه برای شهرستان‌های کم‌برخوردار استان، اختصاص خواهد یافت.

بومی‌گزینی ۷۰ درصدی، راهکار حفظ و ماندگاری نیروهای اورژانس

میعادفر در مورد کمبود نیروی انسانی در برخی پایگاه‌های اورژانس استان یزد گفت: در آزمون استخدامی اخیر برای یزد سهمیه مناسبی در نظر گرفته شده بود اما به دلیل نبود داوطلب متقاضی، برخی از ظرفیت‌ها خالی ماندند.

وی افزود: در آزمون استخدامی جدید نیز بیشترین ظرفیت‌ها به استان یزد تعلق دارد و امیدواریم متقاضیان بومی از این فرصت بهره‌برداری کنند.

رئیس سازمان اورژانس کشور همچنین از یک تدبیر جدید جهت تأمین نیروی انسانی پایدار خبر داد و گفت: طبق مصوبه جدید که با هماهنگی معاونت آموزشی وزارت بهداشت نهایی شده و از سوی رئیس‌جمهور ابلاغ شده است، ۷۰ درصد از پذیرش دانشجویان فوریت‌های پزشکی به صورت بومی صورت خواهد گرفت.

میعادفر تصریح کرد: با توجه به اینکه آموزش دانشجویان فوریت‌های پزشکی در سه نقطه استان یزد انجام می‌شود، این مصوبه می‌تواند در حفظ و ماندگاری نیروهای بومی و کاهش بنیادین کمبود نیروی انسانی موثر باشد.

خدمات‌رسانی اورژانس هوایی یزد به مناطق کم‌برخوردار تا فاصله ۲۰۰ کیلومتر

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به تقویت اورژانس هوایی در استان یزد اعلام کرد: بالگرد جدید اورژانس هوایی به این استان اختصاص داده شده و ظرفیت امدادرسانی در شعاع ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیلومتری را داراست.

وی افزود: برای استفاده بهینه از این قابلیت، ساخت و تجهیز پدهای استاندارد برای بالگردها در شهرستان‌ها الزامی است تا بیماران در شرایط بحرانی از مناطق دورافتاده به مراکز درمانی منتقل شوند.

بر اساس گزارش ایسنا و به نقل از وبدا یزد در روز پنجشنبه ۱۶ مهر، میعادفر در پایان بر اهمیت اتمام پایگاه‌ها و پروژه‌های نیمه‌تمام اورژانس استان تأکید کرد و اظهار داشت: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، استانداری و نمایندگان مجلس، در تلاشیم تا خواسته‌های مردم استان در زمینه خدمات فوریت‌های پزشکی را تحقق ببخشیم.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.