کد خبر 722422
۱۴۰۵/۰۷/۱۷ ۰۸:۲۴

تحریم نفتکش های سایه جمهوری اسلامی

ساعت 24 - وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنج‌شنبه ۱۷ نفتکش و شرکت‌های مالک آنها را به اتهام انتقال نفت خام و محصولات نفتی و پتروشیمی ایران به بازارهای خارجی تحریم کرد. واشنگتن می‌گوید این اقدام بخش عمده شبکه باقی‌مانده «ناوگان سایه» ایران را هدف قرار می‌دهد.
12

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنج‌شنبه تحریم‌هایی را علیه ۱۷ نفتکش و شبکه‌های مرتبط با آن‌ها اعمال کرد که به گفته واشنگتن در انتقال نفت خام، فرآورده‌های نفتی و محصولات پتروشیمی ایران نقش داشته‌اند. خزانه‌داری این اقدام را ضربه‌ای عمده به بخش باقی‌مانده «ناوگان سایه» ایران توصیف کرد.
خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد اقدام جدید «عملا بخش عمده شبکه باقی‌مانده ناوگان سایه ایران را خنثی می‌کند».در این دور از تحریم‌ها، ۱۷ نفتکش هدف قرار گرفته‌اند که بنا بر اعلام وزارت خزانه‌داری، برای انتقال نفت خام، فرآورده‌های نفتی و محصولات پتروشیمی ایران استفاده شده‌اند.
وزارت خزانه‌داری همچنین شرکت‌های مالک این نفتکش‌ها را تحریم کرده و آنها را به فعالیت در بخش‌های نفتی یا پتروشیمی اقتصاد ایران متهم کرده است.این تحریم‌ها در شرایطی اعلام شده‌اند که حملات آمریکا و اسرائیل به ایران از اواخر فوریه با واکنش نظامی تهران همراه شده و درگیری‌ها به بخش‌هایی از منطقه گسترش یافته است.
«ناوگان سایه» به شبکه‌ای از نفتکش‌ها و شرکت‌های واسطه گفته می‌شود که برای انتقال نفت تحریم‌شده ایران به بازارهای خارجی و دور زدن محدودیت‌ها استفاده می‌شود. تحریم این کشتی‌ها و شرکت‌ها می‌تواند هزینه و ریسک انتقال و فروش نفت ایران را افزایش دهد و دسترسی آنها به شبکه مالی آمریکا را محدود کند.

 

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.