کد خبر 722980
۱۴۰۵/۰۷/۱۷ ۲۲:۳۳

خلیلی: اگر در ایران به نتیجه نرسیم، پرونده یاسر آسانی را به CAS ارسال می‌کنیم

ساعت 24 - مدیر باشگاه فوتبال پرسپولیس اعلام کرد که در صورتی که نتوانیم در ایران به نتیجه مطلوب برسیم، پرونده یاسر آسانی را به دادگاه عالی ورزش (CAS) ارجاع خواهیم داد.
خلیلی: در ایران نتیجه نگیریم پرونده آسانی را به CAS می‌بریم
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - محسن خلیلی، مدیر تیم فوتبال پرسپولیس پس از پیروزی تیمش برابر صنعت نفت آبادان اظهار داشت: متاسفانه برای چند هفته از شرایط بازی دور بوده‌ایم، اما خوشبختانه با کسب ۳ امتیاز توانستیم به فرم ایده‌آل خود بازگردیم. در این مدت تمرینات بسیار خوبی را پشت سر گذاشته‌ایم. همچنین چندین بازیکن پرسپولیس به تیم ملی و تیم امید دعوت شدند و خوشبختانه این فیفادی به خوبی گذشت.
وی در مورد حواشی مربوط به شکایت از یاسر آسانی گفت: باشگاه پرسپولیس تمام جزئیات را به‌دقت پیگیری می‌کند و این موضوع به واحد حقوقی باشگاه واگذار شده است. به هواداران اطمینان می‌دهیم که در صورت عدم نتیجه‌گیری در داخل باشگاه، به طور قطع به دادگاه CAS مراجعه خواهیم کرد. تا به حال خبری مبنی بر خاتمه این شکایت دریافت نکرده‌ایم.
خلیلی در مورد شایعه پیشنهاد پرسپولیس به یاسر آسانی مطرح کرد: وی برای مذاکره با پرسپولیس یک مَندِیت داشت. اجازه بدهید زمان مشخص کند که این مساله چگونه پیش خواهد رفت.
مدیر تیم پرسپولیس در واکنش به کنار گذاشته شدن مارکو باکیچ از فهرست تیم گفت: این موضوع به معنی کنار گذاشتن نیست، بلکه کادر فنی در تمرینات تصمیم می‌گیرد که کدام بازیکن در جمع ۲۲ نفره باشد یا نه. همه بازیکنان تمام تلاش خود را برای موفقیت پرسپولیس به کار می‌برند.
خلیلی در مورد موضع پرسپولیس نسبت به برگزار شدن جام حذفی بیان کرد: ما به‌طور قاطع اعلام کرده‌ایم که تمایل داریم در جام حذفی شرکت کنیم. با توجه به اینکه لیگ به مدت ۴۰ یا ۵۰ روز تعطیل خواهد شد و این باعث از بین رفتن پویایی می‌شود، بهتر است که جام حذفی برگزار گردد و ما نیز نامه‌ای کتبی در این خصوص ارسال کرده‌ایم. آقای تارتار نیز در مصاحبه‌ای اعلام کردند که خواهان حضور در این مسابقات هستیم. امیدوارم فدراسیون و سازمان لیگ تعامل مؤثری با تیم‌ها داشته باشند تا جام حذفی برگزار شود.
او در پایان در مورد داوری مسابقه با صنعت نفت گفت: داوری قابل قبولی بود. تنها در یک صحنه پنالتی بود که به نظر می‌رسید داور احساسی قضاوت کرده و مشخص بود که ضربه‌ای صورت نگرفته است. خوشبختانه VAR در این مورد وارد عمل شد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.