کد خبر 723935
۱۴۰۵/۰۷/۱۸ ۲۰:۲۸

دردسرهای سفری آسیایی؛ سگ‌ها در تعقیب بازیکنان تراکتور!

ساعت 24 - بر خلاف تیم استقلال، تراکتور در این هفته از لیگ نخبگان آسیا با دشواری‌های زیادی مواجه شده است.
سفر آسیایی پر از رنج؛ سگ‌ها به دنبال بازیکنان تراکتور افتادند!

در حالی که هفته دوم لیگ نخبگان آسیا در پیش است، دو نماینده ایرانی، استقلال و تراکتور، به ترتیب با تیم‌های الغرافه و الشمال روبرو خواهند شد. جالب اینکه استقلال به عنوان تیم میهمان در این هفته ظاهر می‌شود و تراکتور نقش میزبان را دارد. اما تصور اینکه میزبانی برای تیم‌های ایرانی اهمیت داشته باشد، اشتباه است، زیرا کنفدراسیون فوتبال آسیا به دلایل ناشی از اوضاع خاورمیانه، حق میزبانی را از ایرانی‌ها سلب کرده و آنها را به کشورهای دیگر فرستاده است. بنابراین، صرف‌نظر از اینکه کدام تیم میزبان یا میهمان است، هر دو باید به یک کشور ثالث سفر نمایند.

دردسرهای تحریم هوایی

فقدان میزبانی از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا تنها بخشی از معضلات موجود است؛ چرا که در نتیجه تازه‌ترین تحریم‌ها، آسمان کشورهای گوناگون در منطقه بر روی پروازهای ایرانی بسته شده است. این موضوع به معنای آن است که سفر بی‌دغدغه برای استقلال و تراکتور به کشور سوم نیز میسر نیست و آنها ناچارند مسیری طولانی طی کنند. به طرز ناخواسته‌ای، هر دو کشور قطر و عمان که به عنوان میزبان برای استقلال و تراکتور در این مرحله تعیین شده بودند، پروازهای ایرانی را تحریم کرده‌اند. از این رو، ابتدا هر دو تیم باید به عراق، کشوری که ممنوعیتی برای پروازهای ایرانی ندارد، سفر کنند و از آنجا به مقاصد خود بروند.

استقلال با موفقیت عبور کرد

اما نکته اینجاست که استقلال در این مسیر بهتر از تراکتور عمل کرده است. مدیران این باشگاه از طریق مکاتبات متعدد، در نهایت موفق شدند مجوز پرواز مستقیم به قطر را کسب نمایند و از خطر سفرهای جانبی رهایی یابند. آنها پیشتر به مقصد نجف برنامه‌ریزی کرده بودند تا سپس به قطر سفر کنند، اما در لحظات آخر خبر رسید که مجوز پرواز مستقیم برای حضور در قطر صادر شده و بنابراین دشواری سفرشان کاهش یافته است.

تراکتور در مشقت

برخلاف استقلال، اما تراکتور با چالش‌های بسیاری برای رسیدن به عمان مواجه است. این تیم ابتدا قصد داشت به ترکیه سفر کرده و سپس از آنجا به عمان برود. با تصمیم جدید، تبریزی‌ها بر این باور شدند که سفر به عمان از طریق نجف راحت‌تر خواهد بود و بر همین اساس، مسیر خود را تغییر دادند و راهی عراق شدند. اما پس از رسیدن به نجف، مشکلات برای این تیم شروع شد. به ویدیویی که باشگاه از خداداد عزیزی در عراق منتشر کرده است، نگاهی بیندازید تا سختی‌های تراکتور هویدا شود. او از اینکه سگ‌ها در عراق مدام در حال بوییدن چمدان‌های بازیکنان هستند و آن‌ها را دنبال می‌کنند، ناله می‌کند. ناامیدی او بیشتر به دلیل گلایه از مسئولان ورزش ایران است که چگونه پرواز مستقیم برای استقلال تأمین شده، اما این امکان برای تراکتور فراهم نگردیده است. خداداد با طعنه و اعتراض اشاره دارد که آن‌ها در سفر به عمان بالغ بر 18 ساعت در راه خواهند بود، که این موضوع قطعاً بر کیفیت عملکردشان در لیگ نخبگان آسیا تأثیر منفی خواهد گذاشت.

غافلگیری از سلطان

تحریم پروازهای ایرانی ریشه در جدیدترین اقدامات دونالد ترامپ دارد؛ او حریم هوایی را بر روی پروازهای ایرانی بسته و از همسایگان ایران خواسته تا به این تحریم بپیوندند. جالب است که هیثم بن‌طارق، سلطان عمان، به سرعت به این درخواست پاسخ مثبت داده و پروازهای ایرانی را ممنوع کرده است. عمان در سال‌های اخیر روابط دیپلماتیک خوبی با ایران داشته و حتی در خلال مذاکرات به عنوان میانجی عمل می‌کند؛ حالا اینکه در یک چشم بهم‌زدن، سلطان عمان نیز به تحریم‌ها علیه ایران پیوسته، مسأله‌ای نیست که سیاستمداران ایرانی را راضی کند.

 

منبع : فوتبال۳۶۰

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.