کد خبر 723969
۱۴۰۵/۰۷/۱۸ ۲۱:۰۴

از توافق با پوتین تا انتقاد از زلنسکی؛ ترامپ خواستار تغییر رهبری اوکراین شد

ساعت 24 - در حالی که ترامپ از توافق با پوتین برای تأمین بیش از ۳۰۰ هزار تن سوخت دیزل خبر داده، اختلاف او با زلنسکی بر سر این توافق و مسیر پایان جنگ بالا گرفته است؛ رئیس‌جمهور آمریکا اکنون خواستار انتخاب رهبری جدید در اوکراین شده است.
از توافق با پوتین تا انتقاد از زلنسکی؛ ترامپ خواستار تغییر رهبری اوکراین شد

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، امروز- شنبه-  در پاسخ به پرسش خبرنگاران در کاخ سفید، درباره حملات اوکراین به پالایشگاه‌های نفت روسیه گفت: «بهتر است او( ولودیمیر زلنسکی) این کار را متوقف کند.»

این اظهارات یک روز پس از آن مطرح شد که ترامپ از توافق با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، برای تأمین سوخت دیزل بازارهای آمریکا و جهان خبر داد.

رئیس‌جمهور آمریکا در اشاره به زلنسکی گفت: «پیشنهاد می‌کنم آن‌ها رهبری جدید انتخاب کنند که بتواند به توافق برسد.»

زلنسکی روز جمعه از اعلام توافق آمریکا و روسیه درباره تأمین دیزل انتقاد کرده و درباره پیامدهای آن برای جنگ مسکو و کی‌یف هشدار داده بود.

رئیس‌جمهور اوکراین در عین حال تأکید کرده بود که کشورش برای انجام اقدامات متقابل با هدف کاهش تنش آمادگی دارد، اما به گفته او، «هدیه دادن به پوتین صلح به ارمغان نمی‌آورد.»

ترامپ پیش‌تر اعلام کرده بود که با پوتین درباره تأمین بیش از ۳۰۰ هزار تن سوخت دیزل برای بازار آمریکا و بازارهای جهانی به توافق رسیده است.

 

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.