کد خبر 724043
۱۴۰۵/۰۷/۱۹ ۱۳:۰۰

سیرجانی‌ها گلایه‌مند هستند: ما نیز نماینده‌ای از ایران در عرصه آسیایی هستیم!

ساعت 24 - خواجویی نسب، سخنگوی باشگاه گل‌گهر، از ضرورت توزیع منصفانه‌ی امکانات و منابع حمایتی برای نمایندگان ایران در مسابقات آسیایی سخن گفت.
سیرجانی‌ها شاکی شدند: ما هم نماینده آسیایی ایران هستیم!

ابوذر خواجویی‌نسب اظهار داشت: ملاقات ما با تیم المحرق به‌دلیل عدم تأمین ویزای بحرین، به عمان منتقل گردید. همچنین محدودیت‌های پروازی باعث شده است که تیم پس از برگزاری مسابقه در سیرجان، از مسیر تهران، نجف و بغداد به سمت مسقط حرکت کند. این سفر شامل یک توقف چندساعته در نجف، انتقال به بغداد با اتوبوس و ساعت‌ها انتظار در فرودگاه بوده که در مجموع سفری طولانی و خسته‌کننده را به تیم تحمیل کرده است و این موضوع می‌تواند بر استراحت و آمادگی بازیکنان تأثیر بگذارد.

سخنگوی باشگاه گل‌گهر همچنین افزود: تیم استقلال با پرواز مستقیم و تشریفاتی از مهرآباد، با حمایت‌های فراهم‌شده عازم قطر شده است. ما از سهولت سفر این تیم خوشحال هستیم و برای استقلال و تمامی نمایندگان ایران بهترین آرزوها را داریم. امیدواریم که گل‌گهر و سایر نمایندگان کشور نیز از این‌گونه حمایت‌ها برخوردار شوند؛ چرا که همه این تیم‌ها نماینده نام ایران در آسیا هستند.

خواجویی نسب ادامه داد: استقلال روز دوشنبه در رقابت‌های آسیایی خود به میدان می‌رود و اگر بازگشت سریع‌تری داشته باشد، زمان بیشتری برای آماده‌سازی خواهد داشت. سازمان لیگ باید به‌جز در نظر گرفتن فاصله میان دو مسابقه، زمان واقعی بازگشت، طول سفر و فرصت بازیابی بازیکنان را نیز مد نظر قرار دهد تا دو تیم در شرایط عادلانه‌تری به میدان بروند.

وی افزود: از سازمان لیگ تقاضا داریم که با بررسی درخواست قبلی باشگاه، در زمان برگزاری دیدار با استقلال تجدیدنظر نمایند تا فرصت مناسب‌تری برای استراحت و آماده‌سازی تیم گل‌گهر مهیا شود و حق تیم تعدیل گردد. چالش‌های حضور در آسیا نباید با برنامه‌های مسابقات داخلی به فشار اضافه تبدیل شود. گل‌گهر برای افتخارآفرینی ایران تلاش می‌کند و شایسته حمایت و رعایت انصاف است.

بیشتر بخوانید: استقلال زیر بار تعویق دیدار با گل‌گهر نرفت

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.