کد خبر 725060
۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۲:۳۳

بالاخره زمان سرنوشت‌ساز برای پرسپولیس و علی بیرانوند فرا رسیده است!

ساعت 24 - به‌نظر می‌رسد که در روزهای آتی، تکلیف نهایی اختلافات میان باشگاه پرسپولیس و علیرضا بیرانوند تعیین خواهد شد.
بالاخره روز موعود برای پرسپولیس و علی بیرانوند!

براساس گزارش "ورزش سه"، پس از گذشت بیش از دو سال از انتقال پرحاشیه علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان پیشین باشگاه پرسپولیس به تراکتور، هنوز رای نهایی در این خصوص صادر نشده است. از لحظه‌ای که بیرانوند از پرسپولیس جدا شد، این باشگاه به فسخ غیرقانونی قرارداد وی اعتراض کرده و اعلام کرده است که او در حالی به تراکتور منتقل شده که پای توافق‌نامه‌ای با باشگاه پرسپولیس امضا کرده است. در این مدت اخبار و شایعات مختلفی پیرامون پرونده بیرانوند به گوش رسیده و به نظر می‌رسد که به زودی این پرونده به پایان خواهد رسید.

در ابتدا کمیته تعیین وضعیت حکم به محرومیت چهار ماهه تعلیقی برای علیرضا بیرانوند صادر کرد، اما پرسپولیس به این حکم نیز اعتراض کرد و خواستار ارزیابی پرونده در کمیته استیناف شد. این کمیته اعلام کرد که محرومیت مزبور نه تنها تعلیقی نیست، بلکه بیرانوند نمی‌تواند به مدت چهار ماه در مسابقات مختلف حضور داشته باشد.

در واکنش، باشگاه تراکتور فوراً به دادگاه حاکمیت ورزش مراجعه کرد و موفق شد دستور توقف اجرای حکم را دریافت کند. با این حال، این دستور به معنای لغو دائمی محرومیت بیرانوند و پایان یافتن این پرونده نیست. در واقع، این تصمیم به این معنا بود که تا زمان صدور نظر نهایی از سوی CAS، اجرای حکم به تعلیق درمی‌آید.

2548257

در این میان، باشگاه پرسپولیس ارتباطات مستمری با دادگاه بین‌المللی فیفا برقرار کرده و خواستار شتاب‌بخشیدن به روند بررسی پرونده شده است. در آخرین اطلاعات، این نهاد بین‌المللی به پرسپولیس اعلام کرده که ظرف سه هفته آینده و در قالب یک ویدیو کنفرانس، آخرین بررسی‌های پرونده انجام می‌شود. در این نشست، هر یک از طرفین می‌توانند نقطه نظرات خود را درباره پرونده ارائه دهند.

در این مدت، پرسپولیس بر عزم خود برای پیگیری جدی این مساله تأکید کرده و قصد ندارد در خصوص حقوق خود در ارتباط با علیرضا بیرانوند تسامح کند. با این حال، شایعاتی نیز مبنی بر احتمال اعزام بیرانوند به خدمت سربازی به گوش می‌رسد که وضعیت را پیچیده‌تر کرده است. به هر حال، تلاش‌های مستمر باشگاه پرسپولیس برای برگزاری جلسه تعیین وضعیت علیرضا بیرانوند به ثمر نشسته و انتظار می‌رود رای نهایی از سوی دادگاه بین‌المللی فیفا در روزهای آینده اعلام گردد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.