کد خبر 725371
۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۷:۳۳

طائب: برای رسیدن به ایران قوی‌تر، لازم است به حکمرانی قوی توجه کنیم

ساعت 24 - تهران- ایرنا- رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تأکید بر اهمیت سلامت به‌عنوان یک عنصر کلیدی در تقویت قدرت ملی بیان کرد: اگر پس از پیروزی در جنگ رمضان قصد داریم که ایران را قوی‌تر بسازیم، باید به سمت حکمرانی قوی گام برداریم؛ زیرا سلامت و امنیت از ارکان بنیادی قدرت کشور محسوب شده و به تقویت توانمندی جامعه در مواجهه با بحران‌ها کمک می‌کنند.
طائب: اگر ایران قوی‌تر می‌خواهیم، باید به دنبال حکمرانی قدرتمند باشیم

به نقل از خبرنگار سیاسی ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طائب، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در روز دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵ در خلال رویداد ملی جامعه سلامت با محوریت مشارکت مردم و مساجد، ضمن ابراز قدردانی از رئیس‌جمهور، مدیران و فعالان حوزه بهداشت، گروه‌های جهادی و خیرینی که در این مراسم ملی شرکت کرده بودند، بیان کرد: اگر در پی پیروزی بر استکبار در جنگ رمضان به دنبال ایران قوی‌تری هستیم و از ضرورت وجود یک ایران قوی دفاع می‌کنیم، لازم است به حکمرانی قدرتمند توجه کنیم. در عرصه حکمرانی، دو نعمت از سوی معصومین ذکر شده است: «نعمتان مجهولتان: الصحة و الأمان»؛ که به معنای سلامت و امنیت به‌عنوان دو نعمت بزرگ مورد غفلت واقع شده، اشاره دارد.

وی سلامت را به‌عنوان یکی از ارکان بنیادی قدرت ملی مورد توجه قرار داد و افزود: توانایی یک ملت تنها به تجهیزات و زیرساخت‌ها وابسته نیست؛ بلکه مهارت و توانمندی مردم در مواجهه با بحران‌ها، تداوم فعالیت‌ها و بازگشت به شرایط نرمال نیز بخشی از قدرت کشور محسوب می‌شود. افزایش سطح سلامت جامعه، ظرفیت تاب‌آوری بیشتری را ایجاد می‌کند. جامعه‌ای که به پیشگیری اهمیت دهد، دسترسی به خدمات بهداشتی برایش فراهم باشد و بیماری‌ها به‌موقع شناسایی شوند، در برابر مشکلات آمادگی بیشتری خواهد داشت و راه‌ خروج از شرایط بحرانی برایش هموارتر است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تأکید کرد: از این رو، سرمایه‌گذاری در عرصه سلامت صرفاً به معنای هزینه کردن برای درمان افراد نیست، بلکه سرمایه‌گذاری در توانمندی‌های انسانی کشور، تقویت تاب‌آوری اجتماعی و حفظ و ارتقاء سرمایه اجتماعی به‌همراه ساختن ایران قوی به‌حساب می‌آید. در این برهه حساس، کشور اسلامی ما و نظام سلامت با موقعیت‌های گوناگون و چالش‌هایی مواجه هستند که برای تقویت نقاط قوت و عبور از این موانع نیازمند تحول کلی هستیم.

ادامه دارد...

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.