کد خبر 725405
۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۷:۵۶

ببینید| مرعشی: ایران پس از وقوع انقلاب درگیر نوعی از غرور انقلابی بی‌اساس شد؛ بر چه مبنایی فکر می‌کردیم که ایران موظف به نجات جهان است؟

ساعت 24 - حسین مرعشی در مورد تندروها اظهار داشت: به نظر نمی‌رسد که این افراد حتی بتوانند به اندازه‌ای که مسئولیت‌پذیر باشند، در صورت دستیابی به قدرت، توانایی حفظ کشور را داشته باشند.
ببینید| مرعشی: ایران پس از انقلاب گرفتار نوعی غرور انقلابی کاذب شد؛ با چه منطقی تصور می‌کردیم ایران مسئول نجات جهان است؟

در گزارشی از خبرگزاری خبرآنلاین، حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران، در یک گفت‌وگو در برنامه «کافه خبر» اشاره کرد که انتقادات مطرح‌شده از سوی گروه تندرو و افرادی که خود را هسته سخت نظام می‌نامند، نسبت به مذاکرات با آمریکا بحث‌برانگیز است. وی اظهار داشت: «پس از انقلاب، ایران دچار نوعی خودبزرگ‌بینی انقلابی کاذب شد که موضوعی ساده نیست. ما باور داشتیم که به‌خاطر انقلاب‌مان و سرنگونی یک دیکتاتوری، حکومتی را به منتخبان مردم واگذار کرده‌ایم. چرا فکر می‌کردیم که این اقدامی منحصر به‌فرد است که در تاریخ جهان رخ داده و باید آن را صادر کنیم؟ در حالی که انقلاب‌های گوناگونی در نقاط مختلف دنیا به وقوع پیوسته‌اند. آیا در کشورهای دیگر، انقلاب‌های چپ و کمونیستی اتفاق نیفتاده بود؟ آیا ما تنها کشوری بودیم که یک حکومت مستبد را برانداختیم؟»

۳۱۲۱۵

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.