کد خبر 725509
۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۲۰:۰۲

زنگ خطر نایب رئیس مجلس به کشورهای همسایه/ آمریکا که ادعا می‌کرد به دنبال تبدیل عراق به ایالت پنجاه‌ویکم خود است، اما...

ساعت 24 - نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از سپردن امکانات و سرزمین کشورهای خاص در منطقه به آمریکا اظهار داشت: این حرکات به هیچ وجه امنیتی برای کشورهای منطقه به همراه نخواهد داشت.
هشدار نایب رییس مجلس به کشورهای منطقه/ آمریکا که ادعا داشت می‌خواهد عراق را به ایالت پنجاه‌ویکم خود تبدیل کند اما...

بر اساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی نیکزاد، نایب‌ رئیس مجلس شورای اسلامی، بر لزوم مقابله کشورهای منطقه با دخالت‌های خارجی تأکید کرد و بیان داشت: ما به طور قطع در پی ایجاد رفاه، آسایش و ترقی برای کشورهای همسایه هستیم.

طبق گفته‌های مهر، او افزود: قبل از آغاز جنگ، این موضوع به کشورهای منطقه گوشزد شده بود که در صورت استفاده از زمین، آسمان یا دریاهای این کشورها برای تهدید ایران، پاسخ‌های قاطعی دریافت خواهند کرد.

نایب‌رئیس مجلس با انتقاد از واگذاری امکانات و اختیارات برخی کشورهای منطقه به آمریکا و سایر قدرت‌های بیگانه، خاطرنشان کرد: زمین و اختیاراتی که این کشورها به استکبار، آمریکا و دیگر کشورها سپردند، نه تنها عزتی برای آن‌ها به ارمغان نیاورد، بلکه توسعه و اقتدار نیز برای‌شان به همراه نداشت.

نیکزاد با دعوت از کشورهای همسایه برای تقویت مناسبات و همکاری با جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: این کشورها باید به سمت ایران بیایند، زیرا جمهوری اسلامی ایران برای آن‌ها خیر و منفعت خواهد داشت.

نیکزاد در ادامه به حمله دشمن به مدرسه میناب اشاره کرد و گفت: ما نمی‌پذیریم که با بی‌شرمی تمام، از پایگاه‌های موجود در این کشورها برخاسته و مدرسه میناب که تنها دانش‌آموزانی در آن حضور داشتند، نه یک بار، بلکه دو بار مورد هدف قرار دهند. ما این واقعیت را نخواهیم پذیرفت و این موضوع در تاریخ ایران ثبت خواهد شد و هیچ‌گاه فراموش نخواهیم کرد که چه کشورهایی با دشمنان ایران همکاری کردند.

نایب‌ رئیس مجلس با هشدار درباره عواقب هم‌کاری کشورهای منطقه با آمریکا علیه ایران، تأکید کرد: چنین اقداماتی برای کشورهای منطقه امنیتی به ارمغان نمی‌آورد، زیرا اگر امروز از سرزمین آنان برای حمله به ایران استفاده شود، ممکن است فردا خود این کشورها نیز هدف قرار گیرند.

نیکزاد در ادامه، به تجربیات حضور آمریکا در عراق اشاره کرد و گفت: چنانکه مشاهده می‌شود، آمریکا با ادعای ارائه آزادی به عراق وارد این کشور شد، اما ملت قهرمان عراق پس از تحمل ظلم‌های بسیار، در برابر این وضعیت قیام کردند.

او همچنین خاطرنشان کرد: آمریکا که مدعی بود می‌خواهد عراق را به ایالت پنجاه‌ویکم خود تبدیل کند، با خفت و ذلت از عراق عزیز و دوست ما خارج شد. بنابراین، همه کشورهای منطقه باید این رویکرد را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار دهند و نباید به بیگانگان اجازه دخالت در امور منطقه را بدهند.

۳۱۲۱۶

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.