کد خبر 725574
۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۲۱:۴۱

آخرین لحظه گل، نشانه‌ای از بداقبالی عنایتی

ساعت 24 - در ورزشگاه خلیج فارس واقع در بندرعباس، رضا عنایتی و تیمش با ناتوانی در روند بازی مواجه شدند.
گل لحظه آخری، مهر بدشانسی روی پیشانی عنایتی

به نقل از "ورزش سه"، در روزی که انتظار می‌رفت تیم پالایش نفت در مقابل هوادار که در انتهای جدول قرار دارد، با سهولت بیشتری بازی کند، اما اوضاع به طریقی دیگر رقم خورد. هرچند که بازی تحت کنترل و دغدغه‌های هجومی تیم میزبان برگزار شد و آنها حتی تا مرز پیروزی نیز پیش رفتند، اما در یک لحظه تمام تعهدات بندری‌ها به هم ریخت.

با وجود تلاش‌های مکرر پالایش نفت، این تیم تا نیمه دوم نتوانست به گل دست یابد. اما در دقیقه 68، امیرمحمد ستایش با تکیه بر توانایی‌های خود توپ ارسالی از سمت راست را به خوبی مدیریت کرد و بدین ترتیب بندری‌ها را به گل رساند. برتری آنها تا دقایق آخر بازی ادامه داشت، اما یک پرتاب اوت در دقیقه 4+90 باعث شد دو امتیاز ارزشمند از دست برود؛ وقوع صحنه‌ای که مهرداد بایرامی با تجربه موفق شد بازی را به تساوی بکشاند.

عجیب بود که با آن گل، دومین امتیاز بنفش‌پوشان تهرانی به‌دست آمد و به‌علاوه، دو امتیاز از پالایش نفت گرفته شد، که این مسئله مانع از نزدیک شدن آنها به رده‌های بالای جدول گردید. اکنون آنها با جمع‌آوری 6 امتیاز در مکان نهم جدول قرار دارند.

ترکیب دو تیم در آغاز مسابقه به شرح زیر بود:

نفت بندرعباس: مهدی نوراللهی، مهرداد رضایی، علی پورمحمد، هادی دهقانی، امیرحسین یحیی‌زاده، محمدرضا کوشکی، سیدمحمد ستاری، اسماعیل پوردرویش، مرتضی خراسانی، امیرمحمد ستایش، سینا قاسمی

سرمربی: غلامرضا عنایتی

هوادار: امیراحمد افسای، ادریس رحمانی، ایوب کلانتری، سیدمهدی دریاباری، مهدی قویدل، یاسین جعفری، امیرمحمد رستم‌نژاد، علیرضا زادخواست، ایلیا جعفری‌ میثم رضایی، امیرعلی نیکمهر

سرمربی: مهرداد طهماسبی

2548500

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.