کد خبر 726041
۱۴۰۵/۰۷/۲۱ ۱۰:۵۵

افشای حقوق دوم و چند میلیون دلاری اینفانتینو!

ساعت 24 - جانی اینفانتینو با اتهام دریافت حقوق دومی از یک نهاد آمریکایی روبه‌رو است که آن را مخفی نگه داشته است.
حقوق دوم و چند میلیون دلاری اینفانتینو لو رفت!

بر اساس گزارشات "ورزش سه"، جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا که در محیطی پر از انتقادات به سر می‌برد، به اینکه از دستمزد دیگری به ارزش چند میلیون دلار که پیشتر اعلام نکرده است متهم شده، اشاره شده است. روزنامه تایمز به اطلاعاتی دست یافته که نشان می‌دهد اینفانتینو دو درآمد جداگانه کسب می‌کرده؛ یکی از فیفا در سوئیس و دیگری از شرکتی در ایالات متحده که مسئولیت برگزاری جام جهانی را بر عهده دارد. این درآمد دوم در افشای عمومی فیفا لحاظ نشده و برآورد می‌شود که به میلیون‌ها دلار می‌رسد.

پس از انتخاب اینفانتینو به‌عنوان رئیس فیفا در سال ۲۰۱۶، این سازمان متعهد شد که به‌طور سالانه دستمزد، پاداش‌ها و مزایای وی و دبیرکل را منتشر کند. افشای این اطلاعات ممکن است باعث افزایش فشارها و نظارت‌ها بر اینفانتینو ۵۶ ساله شود. او به دنبال گزارشی از تایمز در ژوئیه که مربوط به طرح او برای واگذاری سهام جام جهانی به سرمایه‌گذاران خصوصی بود، با درخواست‌هایی برای کناره‌گیری مواجه شده است.

براساس گزارش سالانه فیفا، اینفانتینو در سال ۲۰۲۴ مبلغ ۳.۸۸ میلیون پوند درآمد کسب کرده است. با این حال، گزارشی از شرکتی که برای سازماندهی جام جهانی بنام «FWC2026 US Inc» تأسیس شده، به اداره درآمدهای داخلی ایالات متحده نشان می‌دهد که اینفانتینو در همان سال ۱.۷۶ میلیون دلار (معادل ۱.۳ میلیون پوند) دیگر نیز دریافت کرده، که این مبلغ در گزارش‌های سالانه فیفا به‌صورت عمومی ذکر نشده است.

2543923

گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد که اینفانتینو در سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ نیز احتمالاً مقادیر مشابه، یا حتی بیشتر، دریافت کرده است. میگل مادورو، رئیس سابق کمیته حکمرانی فیفا، اعلام کرده که عدم افشای این پرداخت‌های اضافی «نقض واضح اساسنامه فیفا» به شمار می‌رود و باید به‌طور مستقل مورد رسیدگی قرار گیرد.

در خبری دیگر و ناگوار برای اینفانتینو، رامون وگا، مدافع پیشین تاتنهام، اعلام کرده که قصد دارد در انتخابات ریاست فیفا با او رقابت کند. در شرایطی که مدیران ارشد فوتبال اروپا برای بررسی گام‌های بعدی در مقابل این نهاد حاکم بر فوتبال جهانی در برلین گرد هم آمده‌اند، وگا، مدافع میانی پیشین تیم ملی سوئیس که ۵۵ سال سن دارد، نخستین فردی است که رسماً پای به این عرصه گذاشته است.

وگا اینفانتینو و مدیران در حال حاضر فیفا را متهم به «تضعیف روح فوتبال» کرده و با انتقاداتی نسبت به عملکرد آن‌ها بیان داشته است: «حکمرانی ضعیف به اعتبار فیفا آسیب زده و اعتماد جامعه فوتبال در سرتاسر جهان را تضعیف کرده است. اما نباید اجازه دهیم که این درگیری‌ها بهبودی نیابد.»

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.