کد خبر 726640
۱۴۰۵/۰۷/۲۱ ۱۹:۵۵

بیرانوند در مصاحبه با خبرورزشی: هدفم قهرمانی در جام ملت‌هاست، نمی‌خواهم به حاشیه‌های فضای مجازی مشغول شوم

ساعت 24 - علیرضا بیرانوند به دنبال حواشی اخیر، حساب اینستاگرام خود را غیر فعال کرد.
بیرانوند در گفت‌وگو با خبرورزشی: هدفم جام ملت‌هاست، نمی‌خواهم درگیر فضای مجازی باشم

علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان ملی‌پوش تیم تراکتور، به تازگی تصمیم به کاهش ارتباط خود با فضای مجازی در این شرایط حساس گرفته است. او که در روزهای اخیر به خاطر حواشی و رویدادهای گوناگون در کانون توجه بوده، امروز پس از اتمام تمرینات تیمش در بنیان دیزل، صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام را غیرفعال کرد.

این اقدام بیرانوند در شرایطی اتفاق افتاده که نام او در روزهای اخیر بارها در راس اخبار فوتبال ایران قرار داشته است. با وجود این، گلر تیم تراکتور به جای غرق شدن در حواشی آنلاین، تصمیم دارد تمرکز خود را بر روی فوتبال و آماده‌سازی برای جام ملت‌های آسیا بگذارد.

در همین راستا: اینستاگرام بیرانوند غیرفعال شد/ اقدام معنادار سرباز خبرساز +عکس

بیرانوند در یک گفت‌وگوی کوتاه با خبرورزشی درباره دلیل اتخاذ این تصمیم توضیح داد که قصد دارد مدتی از فضای مجازی دور باشد و تمام تمرکزش را به کارش معطوف کند. او همچنین خاطرنشان کرد که غیرفعال ماندن صفحه اینستاگرامش تا پایان جام ملت‌های آسیا ادامه خواهد داشت.

بنابراین، بیرانوند تصمیم گرفته است در ادامه مسیرش، دور از هیاهوی شبکه‌های اجتماعی و با تمرکز بیشتری بر مسئولیت‌های فوتبالی خود، به پیش برود؛ تصمیمی که با توجه به حواشی اخیر پیرامون این دروازه‌بان، مورد توجه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: بیرانوند قید لیگ برتر را زد؛ کد سپاه باطل شد؟

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.