کد خبر 726663
۱۴۰۵/۰۷/۲۱ ۲۰:۱۳

نورثروپ گرومن ۲۱ ماهواره نظامی ایالات متحده را برای رصد موشک‌ها در مدار زمین راه‌اندازی کرد

ساعت 24 - نورثروپ گرومن با راه‌اندازی ۲۱ ماهواره نظامی نوین، اقدام قابل توجهی در تقویت امکانات ارتباطی و ردیابی موشکی ایالات متحده در مدار نزدیک به زمین انجام داد.
نورثروپ گرومن ۲۱ ماهواره نظامی آمریکا را برای ردیابی موشک‌ها در مدار زمین مستقر کرد

شرکت دفاعی و فضایی نورثروپ گرومن (Northrop Grumman) به تازگی توانست ۲۱ ماهواره را به مدار ارسال کند که متعلق به پروژه Tranche 1 Transport Layer (T1TL) آژانس توسعه فضایی آمریکا است. این اقدام بخشی از برنامه‌ای بزرگ و بلندپروازانه به نام معماری فضایی جنگی گسترده (PWSA) است که هدف آن تقویت ارتباطات نظامی و فراهم کردن توانایی‌های ردیابی موشک در مدار پایین زمین می‌باشد.

استقرار ماهواره‌ها برای اهداف ارتباطی و ردیابی

نورثروپ گرومن ۲۱ ماهواره از پروژه Tranche 1 Transport Layer (T1TL) را در مدار پایین زمین (LEO) مستقر کرده است. این ماهواره‌ها به نیروهای نظامی ارتباطاتی امن و با تأخیر کم ارائه می‌دهند و همچنین قابلیت Link 16 را گسترش می‌دهند تا امکانات ردیابی موشک بهبود یابد.

توسعه و برنامه‌های بلندمدت شبکه فضایی دفاعی

این شرکت در طی شش ماه آینده خواهد توانست ۲۱ ماهواره T1TL و همچنین تعداد زیادی ماهواره نظامی اضافی PWSA را پرتاب کند. آن‌ها قراردادهایی برای ساخت حدود ۱۵۰ ماهواره در فازهای ۱، ۲ و ۳ PWSA به امضا رسانیده‌اند و همچنین برای صورت فلکی هشدار و ردیابی موشکی SDA بیش از ۳۰ فضاپیما در دست اقدام دارند. این استقرار، به عنوان یک گام کلیدی در یکپارچه‌سازی ارتباطات نظامی و ردیابی موشک‌های ایالات متحده در یک شبکه فضایی توزیع‌شده شناخته می‌شود که عملکرد آن در گرو استقرار پایدار و لینک‌های داده‌ای قابل اعتماد خواهد بود.

ماهواره

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.