کد خبر 726780
۱۴۰۵/۰۷/۲۱ ۲۳:۰۶

جشن سه‌نفره ایرانی‌ها در خانه الاتحاد!

ساعت 24 - در بازی شباب‌الاهلی مقابل الاتحاد، گل دوم این تیم به‌وسیله دو مهاجم ایرانی به ثمر رسید و پس از آن، سعید عزت‌اللهی نیز به جمع شادی آنها پیوست.
جشن سه‌نفره ایرانی‌ها در خانه الاتحاد!

به نقل از "ورزش سه"، یکی از لحظات جذاب در دیدار شباب‌الاهلی و الاتحاد که در ورزشگاه ملک عبدالله واقع در جده برگزار شد، پس از به ثمر رسیدن گل دوم تیم اماراتی شکل گرفت. سردار آزمون، که بار دیگر توانسته بود دروازه میزبان را باز کند، در کنار رضا غندی‌پور، سازنده این گل، ایستاده و دقایقی بعد سعید عزت‌اللهی نیز با بازوبند کاپیتانی خود به آن‌ها پیوست تا سه بازیکن ایرانی شباب‌الاهلی در کنار هم به جشن و شادی بپردازند.

آزمون پیش از این گل ابتدایی دیدار را با استفاده از پاس گیلرمه به ثمر رسانده بود، ولی گل دوم به همت همکاری دو مهاجم ایرانی شکل گرفت. غندی‌پور که پس از خروج گیلرمه به زمین مسابقه آمده بود، به سرعت تأثیر خود را نمایان کرد و با ارسال پاس به فضای پشت مدافعان الاتحاد، فرصتی طلایی را برای سردار فراهم کرد. آزمون نیز از این موقعیت به بهترین نحو استفاده کرد و دابل خود را ثبت کرد، تا به این ترتیب شباب‌الاهلی را با نتیجه دو بر صفر جلو بیندازد.

برای غندی‌پور، این پاس گل با توجه به شرایط خاصی که در بازی داشت، آغازگر یک روند ویژه بود. مهاجم جوان ایرانی که بازی را از روی نیمکت شروع کرده بود، به دلیل مصدومیت گیلرمه به میدان آمد و تنها چند لحظه پس از ورود، در ایجاد گل دوم نقش مؤثری ایفا کرد. شادی او در کنار سردار به‌خاطر همین همکاری مشترک می‌باشد؛ یکی گل را به ثمر رسانده و دیگری آن را ساخت.

در تصویر، غندی‌پور را می‌توان دید که با لبخند و مشت گره‌کرده کنار آزمون ایستاده است و عزت‌اللهی نیز با دست‌های باز از طرف مقابل به سمت آن‌ها نزدیک می‌شود. نام "سعید" و شماره شش روی پیراهن او به همراه بازوبند زرد رنگ کاپیتانی، حضور هافبک ایرانی را در این عکس به خوبی نمایان کرده است. گلزن و پاسور در انتظار پیوستن کاپیتان خود بودند تا جشن گل دوم به‌نوعی حال و هوای کاملاً ایرانی به خود بگیرد.

عزت‌اللهی همچنین خاطره‌ای خوش از تقابل با الاتحاد داشت و سال گذشته موفق به گلزنی در برابر این تیم شده بود. این بار، دو هم‌وطن او در خط حمله به ترتیب گل دوم را خلق کرده و به ثمر رسانده بودند و او با بازوبند کاپیتانی به جمع‌شان اضافه شد. این سه بازیکن با نقش‌های متفاوت در این دیدار، پس از باز شدن دروازه میزبان، شادی مشترک خود را در کنار یکدیگر جشن گرفتند.

2549023
2549024

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.