کد خبر 726959
۱۴۰۵/۰۷/۲۲ ۰۹:۱۲

تثبیت قیمت طلای جهانی

ساعت 24 - در بازار جهانی، قیمت طلا در روز چهارشنبه به حالت ثبات درآمد و تغییرات قابل توجهی نداشت، زمانی که سرمایه‌گذاران در انتظار انتشار آمارهای مربوط به تورم آمریکا بودند تا ارزیابی دقیق‌تری از چشم‌انداز سیاست‌های پولی فدرال رزرو داشته باشند.
قیمت طلای جهانی در جا زد

به نقل از ایسنا، قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری بدون تغییر باقی ماند و در قیمت ۴۱۶۵ دلار و ۲۵ سنت ثابت شد. این فلز گرانبها در روز دوشنبه به بالاترین سطح خود در یک هفته اخیر دست یافت.

در بازار معاملات آتی آمریکا، قیمت هر اونس طلا که برای تحویل در ماه دسامبر بود، با ۰.۳ درصد رشد، به ۴۱۸۸ دلار و ۷۰ سنت رسید.

در روز جاری، بهای نفت نیز افزایش قابل‌توجهی را تجربه کرد.

ایلیا اسپیواک، رئیس بخش کلان جهانی در شرکت «تستی‌لایو» اظهار داشت: «در حال حاضر، حرکات قیمتی که شاهد هستیم چندان بزرگ نیست و قیمت‌ها در یک محدوده خاص در حال نوسان هستند. با این وجود، این که طلا توانسته در کنار افزایش قیمت نفت، در این سطح باقی بماند، نشان می‌دهد که این فلز ارزشمند به دنبال دلیلی برای صعود قیمت‌هاست.»

اسپیواک ادامه داد: اگر داده‌های آینده از جمله شاخص قیمت مصرف‌کننده، شاخص قیمت تولیدکننده و آمار خرده‌فروشی، ضعف در روند فعالیت‌های اقتصادی را نشان دهند، ممکن است بازارها انتظارات خود را در رابطه با افزایش بیشتر نرخ بهره توسط فدرال رزرو در سال جاری تعدیل کنند که این موضوع می‌تواند عاملی مثبت برای افزایش قیمت طلا باشد.

بر اساس برنامه‌ریزی، گزارش شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) آمریکا امروز منتشر خواهد شد و پس از آن، داده‌های شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) و آمار خرده‌فروشی نیز روز پنج‌شنبه به اطلاع عموم خواهد رسید.

جان ویلیامز، رئیس فدرال رزرو نیویورک، مجدداً بر نظریه خود تاکید کرد که ممکن است بانک مرکزی آمریکا برای کنترل تورم، در سال جاری بار دیگر نرخ بهره را افزایش دهد.

در همین حال، «کریستوفر والر»، عضو هیئت‌مدیره فدرال رزرو تصریح کرد که افزایش اخیر در بازده اوراق قرضه آمریکا به دلیل رشد اقتصادی قوی‌تر بوده و این به معنای افزایش انتظارات تورمی نیست، چرا که این انتظارات همچنان در سطحی پایدار باقی مانده‌اند.

بر اساس گزارش رویترز، از طریق ابزار نظارت فدرال شرکت CME، معامله‌گران اکنون احتمال افزایش نرخ بهره آمریکا در ماه جاری را در حدود ۲۲ درصد و احتمال افزایش آن در دسامبر را ۸۸ درصد ارزیابی می‌کنند.

در حالی که طلا معمولاً به‌عنوان یک ابزار محافظتی در برابر تورم محسوب می‌شود، وجود نرخ بهره‌های بالا به جذابیت آن به‌عنوان یک دارایی غیرمولد آسیب می‌زند.

در بازار فلزات گرانبها، قیمت هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد کاهش به ۵۹ دلار و ۳۳ سنت رسید. قیمت هر اونس پلاتین بدون تغییر مانده و در قیمت ۱۶۶۳ دلار و ۱۶ سنت ثابت باقی مانده است، در حالی که هر اونس پالادیوم با ۰.۷ درصد افزایش، به ۱۱۳۳ دلار و ۴۹ سنت معامله شد.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.