کد خبر 727209
۱۴۰۵/۰۷/۲۲ ۱۲:۰۶

جل‌الخالق؛ تغییر ناگهانی ادبیات قلعه‌نویی در وب‌سایت فدراسیون!

ساعت 24 - زمانی که مربی تیم ملی بیشتر به جای ایجاد یک تیم قوی، درگیر مباحثات با منتقدان شده است، باید پرسید: این استمرار حضور چه ثمره‌ای به برای فوتبال ایران خواهد داشت؟
جل‌الخالق؛ ادبیات قلعه‌نویی در سایت فدراسیون ناگهان عوض شد!

در نشستی که اخیراً با حضور هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برگزار شد، مشخص گردید که امیر قلعه‌نویی در سمت سرمربی تیم ملی باقی خواهد ماند؛ ولی جزئیات این جلسه مبهم باقی مانده و مشخص نیست چه عواملی منجر به این تصمیم شدند، به‌ویژه که به نظر نمی‌رسد او قصد تغییر رویه خاصی داشته باشد. حتی اظهارات حجت کریمی، یکی از منتقدان هیئت‌رئیسه، نتوانست ابهامات موجود در این جلسه را کاهش دهد.

اما مصاحبه تصویری اخیر قلعه‌نویی نشان می‌دهد که او به همان رویه گذشته ادامه می‌دهد و همچنان بر مواضع پیشین خود پافشاری می‌کند! در این بین، هیچ تغییری در مورد بازیکنانی چون قایدی و نوراللهی و موقعیت آنها در تیم ملی مشاهده نشده و نیز نشانی از دگرگونی در کادر فنی تیم به چشم نمی‌خورد. به‌عکس آنچه درباره ضرورت ایجاد تغییرات اساسی در کادر فنی مطرح شده بود، به نظر می‌رسد هیچ یک از دستیاران قلعه‌نویی نخواهند رفت.

اما جنبه عجیب‌تر این موضوع، دیدگاه سرمربی در مورد تلاش برای قهرمانی در جام ملت‌های آسیاست. وقتی قلعه‌نویی بیان می‌کند که هر کسی امکان کسب جام را دارد، باید پرسید: اگر او قرار است با هدف قهرمانی وارد این دوره از مسابقات نشود، دلیل این انتخاب کادر فنی فعلی برای رقابت در جام ملت‌ها چیست؟

تفاوت ما با قلعه‌نویی کجاست؟ اگر این تیم ملی قرار است تنها چند بازی انجام دهد، حذف گردد و بدون دستیابی به موفقیت به تهران بازگردد، آیا هر کس دیگری نمی‌تواند همان مسیر را دنبال کند؟ سرمربی بودن تیم ملی صرفاً به این معنا نیست که روی نیمکت نشسته و تیم را در چند مسابقه هدایت کنید؛ انتظارات از این مقام، ساختن تیمی است که برای پیروزی به‌طور جدی تلاش کند و نه اینکه از پیش سطح توقعات را به‌طور چشمگیری پایین بیاورد.

با توجه به آنچه مشاهده کرده‌ایم، به نظر می‌رسد قلعه‌نویی بیشتر به دنبال رویارویی با منتقدان (به‌ویژه عادل فردوسی‌پور) است تا پاسخگویی به سوالات واقعی پیرامون آینده تیم ملی. در این میان، موضوع اصلی نه فردوسی‌پور است و نه کارلوس کیروش؛ بلکه کیفیت تیم ملی و عملکردی است که آن‌ها باید در جام ملت‌ها ارائه دهند.

نکته جالب این است که ادبیات قلعه‌نویی در مصاحبه‌های مختلف در حال دگرگونی است. زمانی که به سایت رسمی فدراسیون فوتبال مراجعه می‌کند، به‌طور ناگهانی لحنش آرام‌تر و دوستانه‌تر می‌شود؛ در این حالت خبری از حملات به منتقدان و کنایه‌های همیشگی نیست و حتی اعلام می‌کند که سطح کیفیت تیم ملی در جام ملت‌های آسیا نسبت به دوره‌های گذشته بهتر خواهد بود.

در این خصوص تنها می‌توان گفت: جل‌الخالق!

بیشتر بخوانید: وعده تازه قلعه‌نویی؛ تیم ملی در جام ملت‌های آسیا بهتر از گذشته خواهد شد

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.