کد خبر 727776
۱۴۰۵/۰۷/۲۲ ۲۱:۲۵

بابایی: پرسپولیس نیز از نتیجه تساوی رضایت داشت

ساعت 24 - اسماعیل بابایی، فوتبالیست تیم خیبر خرم‌آباد، پس از پایان بازی بدون گل تیمش با پرسپولیس، به تعریف از نمایش هر دو تیم پرداخته و همچنین به مطالبات مالی معوقه‌اش از استقلال خوزستان اشاره کرد.
بابایی: پرسپولیس هم از تساوی راضی بود

طبق گزارش "ورزش سه"، تیم خیبر خرم‌آباد در یک دیدار دشوار با تیم پرسپولیس، موفق به کسب نتیجه‌ای بدون گل شد. بابایی، که سابقه بازی در استقلال خوزستان را در کارنامه دارد، پس از این مسابقه به تشریح وضعیت بازی و مسائل مالی‌اش با باشگاه سابقش پرداخت.

بابایی درباره دیدار اظهار داشت: «مقابل تیم قدرتمند پرسپولیس همیشه بازی کردن چالش‌برانگیز است، اما فکر می‌کنم که شروع خوبی داشتیم و نیمه اول را به‌خوبی پشت سر گذاشتیم. به نظر نمی‌رسد که در نیمه اول به پرسپولیس موقعیت چندانی داده باشیم.»

او افزود: «در نیمه دوم، با توجه به وضعیت تیم پرسپولیس، آنها یکی دو موقعیت خوب خلق کردند. اما این بازی به گونه‌ای بود که هر دو تیم از تساوی راضی بودند. این طور نبود که فقط ما احساس رضایت کنیم. ما نیز شانس‌هایی برای گلزنی داشتیم، از جمله روی ضربات ایستگاهی و یکی دو موقعیت تک‌به‌تک، اما موفق به بهره‌برداری از آنها نشدیم و در نهایت امتیازات تقسیم شد.»

بازیکن خیبر در مورد مطالبات مالی‌اش از استقلال خوزستان توضیح داد: «من دو سال پیش فصل را پایان بردم و هنوز ۶۰ درصد از قراردادم باقی مانده است. مبلغی به ارزش حدود ۶ میلیارد تومان طلبکارم. با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی کشور، خودتان تصور کنید که ارزش پول من در این دو سال تا چه حد کاهش یافته است. دو سال گذشته و هنوز به پولم دست نیافته‌ام.»

بابایی ادامه داد: «تمام مراحل قانونی را به طور کامل طی کرده‌ام. شکایت کرده‌ام، هزینه‌های لازم برای پیگیری را پرداخته‌ام و حکم قطعی کمیته تعیین وضعیت هم به نفع من صادر شده است. اما با وجود اینکه حکم به نفع من بوده، بعد از دو سال هنوز موفق به دریافت پولم نشده‌ام.»

او با انتقاد از روند صدور احکام گفت: «پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال خوزستان بسته بود، اما نمی‌دانم چرا وقتی بازیکن خارجی شکایت می‌کند، پنجره بسته می‌شود، در حالی که شکایت بازیکن ایرانی نتایجی به دنبال ندارد. به نظر می‌رسد که باید حتماً بازیکن خارجی شکایت کند تا پنجره بین‌المللی بسته شود و از ثبت بازیکنان جدید جلوگیری شود.»

بابایی بیان کرد: «ما هفت یا هشت بازیکن هستیم که دو سال پیش در استقلال خوزستان فعالیت داشتیم و هر روز درباره مطالبات خود صحبت می‌کنیم، اما هیچ تحولی صورت نگرفته است. آقای بهنام ابوالقاسم‌پور با وکیل من نیز گفتگو کرده و دو ماه پیش به من گفته بودند که یک ماه دیگر پولم را پرداخت می‌کنند، اما حالا دو ماه گذشته و هنوز هیچ خبری نیست.»

او همچنین درباره تفاوت برخورد با بازیکنان ایرانی و خارجی گفت: «نکته عجیب این است که هیچ مشکلی برای باشگاه استقلال خوزستان پیش نیامده است. چه تفاوتی میان من که در آن فصل ۳۰ بازی برای باشگاه انجام دادم و بازیکنی که احتمالاً فقط ۱۰ بازی کرده و با شکایت خود به حقش رسیده وجود دارد؟»

بابایی در انتهای صحبت‌هایش افزود: «هر بار که از باشگاهی جدا می‌شوم، ناچارم برای دریافت مطالباتم شکایت کنم. من هنوز در تلاش برای دریافت همان ۶ میلیارد تومانی هستم که در قراردادمان باقی‌مانده است. رقمی به آن اضافه نشده است. حتی گاهی اوقات باشگاه قبلی می‌آید و می‌گوید یک میلیارد ببخش و بقیه پولت را بگیر. در حالی که ارزش پول من در طی این دو سال به نصف یا کمتر تقلیل یافته است. واقعاً نمی‌دانم باید به چه کسی مراجعه کنم تا به حق و حقوقم برسم.»

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.