کد خبر 727954
۱۴۰۵/۰۷/۲۳ ۰۶:۳۵

چرا ادعای باهنر درباره مجری سابق تلویزیون با ویدئویی که منتشر کرده، تأیید نمی‌شود؟

ساعت 24 - محمدرضا باهنر، که به عنوان عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی شناخته می‌شود، به‌طور جدیدی ادعا کرده است که زینب ابوطالبی، مجری‌ای که در سال ۱۳۹۸ در برنامه «انتقام سخت» از شبکه افق اظهار داشت افرادی که چنین عقاید و شرایطی را نمی‌پسندند، بهتر است جمع شوند و از ایران خارج گردند، اکنون خود از کشور خارج شده است.
چرا مجری سابق تلویزیون با انتشار یک ویدئو، نادرست بودن ادعای باهنر را اثبات نمی کند؟

بر اساس گزارش خبرآنلاین، سایت عصرایران به نقل از خبرگزاری تسنیم اعلام کرد که پس از انتشار اظهاراتی، زینب ابوطالبی در یک گفت‌وگوی تلفنی، تکذیبیه‌اش را ارائه داده است. ابوطالبی در این مکالمه به‌طور قاطع ادعای خروجش از کشور را نادرست دانسته و تأکید کرد که در خاک ایران به سر می‌برد. او همچنین ابراز داشت که به‌قصد پیگیری قضایی و قانونی علیه افرادی که به‌زعم او اخبار کذب را منتشر کرده‌اند، اقدام خواهد کرد.

تعدادی از رسانه‌ها نیز به نقل از تسنیم این تکذیبیه را انعکاس دادند. اما نکته قابل‌توجه این است که در دنیای رسانه‌ای امروزی، با توجه به نفوذ شبکه‌های اجتماعی، بسیاری از دنبال‌کنندگان این موضوع از یک تکذیبیه تلفنی راضی نیستند. آن‌ها انتظار دارند علاوه بر رد این ادعا، تصویر یا ویدیویی جدید از ابوطالبی ارائه شود که نشان‌دهنده حضور او در یک نقطه مشخص در ایران، مانند تهران، با نشانه‌هایی از جمله برج آزادی یا برج میلاد در زمان و تاریخ معین باشد.

در ضمن، در حین انتشار این اخبار، تصاویری از زنی بدون حجاب که به زینب ابوطالبی نسبت داده شده، در فضای مجازی منتشر شده است؛ اما این انتساب رد شده و تأکید شده که این تصاویر متعلق به فردی دیگر است.

در دنیای مجازی، حتی یکی از مجریان پیشین صداوسیما نیز اشاره کرده که برای اثبات این موضوع، نیاز به مدرکی عینی‌تر از یک گفت‌وگوی تلفنی احساس می‌شود؛ به‌عنوان مثال، ویدیویی که ابوطالبی خودش در محلی مشخص با پس‌زمینه‌ای مانند برج میلاد یا برج آزادی ضبط کرده باشد. به این ترتیب، درخواست برای ارائه مدرک تصویری به‌منظور اثبات حضور او در ایران، به یکی از محورهای اصلی این حاشیه رسانه‌ای مبدل شده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.