کد خبر 728164
۱۴۰۵/۰۷/۲۳ ۱۱:۱۳

رشد ۳۰ درصدی ذخایر آبی سدهای ملی/ ۶ سد همچنان در زیر ۱۰ درصد از ظرفیت

ساعت 24 - طبق جدیدترین گزارش ارائه شده توسط شرکت مدیریت منابع آب، میزان آب ذخیره شده در مخازن سدهای کشور با یک افزایش ۳۰ درصدی نسبت به همین دوره در سال گذشته به ۲۳.۳۱ میلیارد مترمکعب رسیده است؛ اما باید توجه داشت که ۶ سد همچنان کمتر از ۱۰ درصد از ظرفیت خود آب دارند.
افزایش ۳۰ درصدی ذخایر آب سدهای کشور/ ۶ سد همچنان زیر ۱۰ درصد ظرفیت

بر اساس گزارش ایسنا و داده‌های اخیر ارائه‌شده توسط شرکت مدیریت منابع آب ایران، میزان آب ورودی به مخازن کشور از آغاز سال آبی (مهرماه) تا تاریخ ۱۹ مهرماه به ۰.۸۲ میلیاردمتر مکعب رسیده است. این رقم نسبت به سال قبل، که مقدار ورودی برابر ۰.۵۱ میلیارد مترمکعب بود، نشان‌دهنده یک رشد قابل توجه ۶۲ درصدی می‌باشد. علاوه بر این، خروجی سدهای کشور نیز نسبت به سال گذشته ۳۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

در حال حاضر، حجم آب ذخیره‌شده در مخازن به ۲۳.۳۱ میلیارد مترمکعب رسیده که در مقایسه با سال گذشته که میزان آن ۱۷.۹۹ میلیارد مترمکعب بود، ۳۰ درصد افزایش یافته است. همچنین، درصد پرشدگی سدهای کشور نیز تا این تاریخ به ۴۵ درصد بالغ می‌باشد.

آخرین وضعیت سدهای کشور اعلام شد

با این حال، بررسی وضعیت برخی از سدهای کلیدی کشور نشان می‌دهد که در ۶ سد، درصد پرشدگی هنوز کمتر از ۱۰ درصد است. به‌طوری که سدهای لار، دوستی، طرق، پانزده خرداد، بارزو و ساوه دارای ذخیره آبی کمتر از ۱۰ درصد هستند، در حالی که سه سد جگین، ایلام و آزادی به میزان تقریباً ۱۰۰ درصد پر شده‌اند.

آخرین وضعیت سدهای کشور اعلام شد

علاوه بر این، مجموع بارش‌های جوی در کشور به رقم ۴.۲ میلیمتر رسیده است. این میزان بارندگی نسبت به دوره‌های مشابه درازمدت، که ۳.۸ میلیمتر بوده و همچنین مقدار بارش در دوره مشابه سال آبی گذشته که ۱.۶ میلیمتر را نشان می‌دهد، قابل مقایسه است.

آخرین وضعیت سدهای کشور اعلام شد

پایان پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.