کد خبر 728228
۱۴۰۵/۰۷/۲۳ ۱۲:۱۷

سقوط سقف مدرسه‌ای در پاکستان، جان ۲۸ دانش‌آموز و معلم را گرفت

ساعت 24 - به گزارش ساعت 24، فروریختن سقف یک مدرسه واقع در شهر پیشاور پاکستان، منجر به فوت ۲۸ نفر از دانش‌آموزان و معلمان شد و بیش از ۴۰ تن دیگر نیز مجروح گردیدند؛ این واقعه دوباره نگرانی‌ها را درباره امنیت و ایمنی مدارس در این کشور به میان آورده است.
ریزش سقف مدرسه‌ای در پاکستان ۲۸ دانش‌آموز و معلم را به کام مرگ کشاند

به نقل از الجزیره، ایلنا گزارش می‌دهد که سقف یک مدرسه خصوصی در پیشاور، پاکستان، فروریخته و در این حادثه تلخ، حداقل ۲۸ نفر از دانش‌آموزان و معلمان جان خود را از دست داده و بیش از ۴۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

این رویداد ناگوار، امروز- پنجشنبه- در منطقه دیرکالونی واقع در شهر پیشاور، که مرکز ایالت خیبرپختونخوا در شمال غربی پاکستان است، رخ داده است.

محمد عاصم، سخنگوی بیمارستان، اعلام کرد که تمامی دانش‌آموزان کشته‌شده کمتر از ۱۳ سال سن داشته‌اند. تا به حال، دلیل سقوط سقف مشخص نشده است.

میان سعید، رئیس پلیس، تعداد مجروحین را بیش از ۴۰ نفر اعلام کرده است. بلال فیضی، سخنگوی نیروهای امدادی نیز ذکر کرد که عملیات نجات و جست‌وجو برای کشف دانش‌آموزان و کارکنانی که ممکن است زیر آوار محبوس شده باشند، همچنان ادامه دارد.

ویدئوهایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، نشان می‌دهد که تعدادی از اهالی محل نیز در تلاش‌های امدادی و بیرون کشیدن افراد از زیر آوار همکاری می‌کنند.

در حادثه‌ای مشابه که در ماه ژوئیه در یک مرکز آموزشی در حال ساخت در شهر لاهور اتفاق افتاد، ۱۴ کودک جان خود را از دست دادند.

 

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.