کد خبر 729344
۱۴۰۵/۰۷/۲۵ ۰۰:۳۴

ادعای آکسیوس: کاخ سفید و میانجی‌گری‌های قطری در انتظار واکنش ایران

ادعای آکسیوس: کاخ سفید و میانجی‌های قطری منتظر پاسخ ایران هستند
ساعت 24 - یک نشریه آمریکایی گزارش داد که ایالات متحده و قطر همچنان در انتظار پاسخ تهران به پیشنهاد تازه آمریکایی‌ها برای توافق بر سر پایان جنگ هستند. به گفته آکسیوس، میانجی‌های منطقه‌ای توصیه کرده‌اند که ایران پاسخ خود را تا بعد از برگزاری انتخابات میاندوره‌ای ایالات متحده به تعویق نیندازد.

در جدیدترین گزارشی که سایت خبری آکسیوس منتشر کرده، به تبادل پیشنهادات بین تهران و واشنگتن با واسطه‌گری قطر اشاره شده که در حال حاضر کاخ سفید و میانجی‌گران قطری در انتظار دریافت پاسخ ایران نسبت به پیشنهاد متقابل آمریکا برای خاتمه جنگ هستند.

به نقل از فرارو، یک مقام دولتی آمریکایی در این زمینه بیان کرد: «موضوع در حال حاضر در تهران تحت ارزیابی‌های داخلی است.»

یک منبع آگاه از مذاکرات منطقه‌ای افشا کرد که میانجی‌گران در روزهای اخیر به عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، تأکید کرده‌اند که تهران نباید اعلام پاسخ خود را تا پس از برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به تأخیر بیندازد.

این منبع اضافه کرد که میانجی‌ها به ایران هشدار داده‌اند که هیچ تضمینی وجود ندارد که دونالد ترامپ پس از این انتخابات رویکردی ملایم‌تر در پیش گیرد و ممکن است او سیاست‌های تهاجمی‌تری را اتخاذ کند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.