کد خبر 729494
۱۴۰۵/۰۷/۲۵ ۰۹:۲۱

سحرخیزان؛ توقف در اتلاف فرصت‌ها در شهر قدس؟

سحرخیزان، پایان فرصت‌سوزی در شهر قدس؟
ساعت 24 - سعید سحرخیزان بعد از ثبت دو گل کلیدی در برابر تیم‌های السد و تراکتور، در بازی مقابل الغرافه چند موقعیت طلایی را از کف داد و اکنون در تلاش است تا به فرم گلزنی خود بازگردد.

طبق گزارش "ورزش سه"، پیش از عزیمت استقلال به دوحه، سعید سحرخیزان روزهای پرثمری را تجربه کرده بود. در ابتدا، او در بازی با السد که با پیروزی ۳ بر صفر همراه بود، با یک فرار حساب شده و شوتی که از بین پاهای مشعل برشام عبور کرد، موفق به گلزنی شد و سپس در تبریز با بهره‌برداری از ارسال حسین گودرزی، دروازه تیم تراکتور را باز کرد.

این مهاجم در دیدار برابر الغرافه نیز بارها با فرارهای پشت مدافعان به موقعیت گل رسید، اما این‌بار دقت ضربات پایانی‌اش با دو مسابقه گذشته مطابقت نداشت. سحرخیزان در خاتمه نیمه اول توانست با دریافت یک پاس عمق مناسب از آسانی، به صورت تک‌به‌تک با دروازه‌بان حریف مواجه شود، اما نتوانست توپ را درون دروازه قرار دهد و آن را به پای دروازه‌بان کوبید.

او در اوایل نیمه دوم با دریافت یک پاس زیبا از سامان فلاح، مجدداً به یک موقعیت تک‌به‌تک دست یافت، اما شوتش از بالای دروازه به بیرون رفت. همچنین در دقیقه ۷۹، پس از دفع مدافع مستقیم خود، شوت مناسبی نتوانست بزند و سومین فرصت جدی‌اش برای گلزنی از دست رفت.

2550091

نکته‌ای که برای کادر فنی امیدوارکننده به حساب می‌آید، پایداری مستمر این مهاجم در ایجاد موقعیت‌های گل است. فرارهای حساب‌شده و تحرکات سحرخیزان همچنان موجب ناراحتی خط دفاعی رقبایش می‌شود و تنها مشکل او در دوحه به اتخاذ تصمیم نهایی مربوط می‌شد.

بازی با گل‌گهر فرصتی خواهد بود تا این مهاجم استقلال به دنبال جبران ناکامی‌های خود در قطر باشد و بتواند سومین گل خود را در چهار مسابقه اخیر به ثمر برساند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.