کد خبر 729693
۱۴۰۵/۰۷/۲۵ ۱۲:۰۹

هلند به ورزشکاران ایرانی ویزا ارائه نکرد

هلند به ورزشکاران ایرانی ویزا نداد
ساعت 24 - هومن جعفری، نماینده ملی ایران در رشته ژیمناستیک هنری که موفق به کسب سهمیه برای شرکت در مسابقات قهرمانی جهانی ۲۰۲۶ در تمام شش وسیله شده بود، به خاطر عدم صدور ویزای هلند امکان حضور در این رقابت‌ها را از دست داد.

مسابقات جهانی ژیمناستیک هنری از امروز، بیست و پنجم مهر ماه، در کشور هلند آغاز گردیده و تا سوم آبان ماه ادامه خواهد داشت. هومن جعفری تنها نماینده‌ای از ایران در این رقابت‌ها بود که به دلیل عدم صدور ویزا، فرصت شرکت در این مسابقات را از دست داد.

هومن جعفری بعد از عملکرد برجسته خود در مسابقات قهرمانی آسیا و کسب بهترین نتیجه در میان ملی‌پوشان کشور، موفق به کسب سهمیه‌ برای شرکت در مسابقات جهانی شد. این سهمیه که در شرایطی به دست آمد که ملی‌پوشان به دلیل تحریم‌ها از حضور در کاپ‌های جهانی محروم بودند، از اهمیت زیادی برخوردار بود.

جعفری در واکنش به این پیشامد اعلام کرد: با تمام تمرین‌های سخت، تحمل دردهای جسمی و احساس تنهایی، به اوج آمادگی رسیده بودم، اما متأسفانه سفارت هلند ویزای من را صادر نکرد و به همین دلیل نتوانستم در مسابقات حاضر شوم. ولی این رویداد پایان راه من نیست. برای فرصتی دیگر و افتخار برای ایران، ادامه می‌دهم. برای شرکت در این رقابت‌ها قرار بود با یک اسپانسر همکاری کنم، اما حالا وضعیت آن نیز نامشخص است.

ایزدفر، سرپرست دبیری فدراسیون ژیمناستیک نیز در این زمینه اظهار داشت: ویزای شینگن است و آنها این ویزا را به ما ندادند. در زمان قانونی برای دریافت ویزا اقدام کرده بودیم و از طریق وزارت امور خارجه نیز پیگیری‌های لازم انجام شد، اما متأسفانه ویزا صادر نشد. آخرین پاسخی که به ما دادند این بود که دولت هلند اجازه صدور ویزا را صادر نکرده است. ما موضوع را با فدراسیون جهانی در میان خواهیم گذاشت و به این مسئله رسیدگی خواهیم کرد. البته به نظر می‌رسد که برای ایران با سخت‌گیری‌هایی مواجه هستیم.

منبع : ايسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.