کد خبر 729725
۱۴۰۵/۰۷/۲۵ ۱۲:۳۱

اخطار پلیس فتا در خصوص آیفون‌های دریایی

هشدار پلیس فتا درباره آیفون‌های دریایی
ساعت 24 - معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا در جریان هشدار خود به مردم، به انتشار آگهی‌های فروش تلفن‌های همراه با قیمت‌های غیرمنطقی و با ادعای ارتباط با محموله‌های آسیب‌دیده در دریا اشاره کرد و از شهروندان خواست تا با احتیاط در خریدهای آنلاین عمل کرده و از انجام واریز وجه قبل از تأیید اصالت کالا و شناسایی فروشنده اجتناب کنند.

به نقل از ایسنا، سرهنگ جواد مختاررضایی با ذکر وضعیت تبلیغات گمراه‌کننده در فضای سایبری، تصریح کرد: کلاهبرداران از اشتیاق مردم برای خرید کالاها با قیمت‌های مناسب سوءاستفاده کرده و با پخش آگهی‌های جعلی ممکن است مبالغی را به عنوان بیعانه، هزینه ارسال یا پیش‌پرداخت دریافت کنند و پس از واریز پول، ارتباط خود را با خریدار قطع نمایند.

وی ادامه داد: در برخی از موارد، ممکن است گوشی‌هایی که در آگهی‌ها عرضه می‌شوند، واقعی باشند، اما قرار گرفتن اجزای الکترونیکی در معرض آب شور دریا و رطوبت زیاد می‌تواند منجر به خوردگی داخلی، آسیب به مدارها، باتری و نمایشگر و همچنین بروز اختلالات پنهان در عملکرد دستگاه گردد؛ این مشکلات می‌تواند پس از خرید خود را نشان دهد و خسارات مالی عمده‌ای برای خریدار به همراه آورد.

سرهنگ مختاررضایی همچنین به خطرات قانونی و مخابراتی ناشی از خرید این نوع کالاها اشاره کرده و تأکید کرد: در صورتی که گوشی به صورت غیرقانونی وارد کشور شده باشد یا شرایط لازم برای ثبت در سامانه همتا وجود نداشته باشد، امکان قطع شبکه خدمات تلفن همراه وجود دارد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.