کد خبر 729733
۱۴۰۵/۰۷/۲۵ ۱۲:۴۰

گوشی آنر وین ۲ با نمایشگر ۱۸۵ هرتزی 2K رونمایی خواهد شد

گوشی آنر وین ۲ با نمایشگر ۱۸۵ هرتزی 2K معرفی می‌شود
ساعت 24 - گوشی آنر وین ۲ به زودی با نمایشگر ۲K و نرخ نوسازی ۱۸۵ هرتز، با پردازنده اسنپدراگون 8 Elite Extreme Gen 6 و سیستم خنک‌کنندگی پیشرفته به بازار عرضه خواهد شد.

شرکت آنر به‌زودی از نسل جدید گوشی خود، یعنی «آنر وین ۲»، پرده برداری خواهد کرد. این گوشی در تاریخ ۳۰ مهر معرفی می‌شود و به عنوان نخستین دستگاه با پنل 2K در جهان شناخته می‌شود که نرخ نوسازی بی‌نظیر ۱۸۵ هرتز را ارائه می‌دهد و توسط مجموعه ویژنکس ساخته شده است.

نرخ نوسازی فوق‌العاده ۱۸۵ هرتز برای نمایشگر یک گوشی!

نمایشگر این گوشی علاوه بر نرخ ۱۸۵ هرتز، فرکانس نمونه‌برداری لمسی ۵۰۰۰ هرتز و حاشیه‌های فوق‌العاده نازک ۰.۹۳ میلی‌متری دارد. به منظور محافظت از چشم کاربران، فناوری کاهش نور PWM با فرکانس ۵۹۲۰ هرتز نیز در این محصول به کار رفته است.

در بخش سخت‌افزاری، آنر وین ۲ با پردازنده قدرتمند Snapdragon 8 Elite Extreme Gen 6 و سیستم خنک‌کنندگی مجهز به دو فن طراحی شده است تا بهترین عملکرد را حتی در بازی‌های سنگین ارائه دهد.

گوشی آنر وین ۲

قیمت پایه این گوشی معادل ۵۴۹۹ یوان (تقریباً ۷۵۰ دلار) تعیین شده و در پنج گزینه مختلف حافظه در دسترس خواهد بود. این محصول در حال حاضر تنها برای بازار چین عرضه می‌شود.

آنر

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.