کد خبر 729930
۱۴۰۵/۰۷/۲۵ ۱۶:۰۴

اظهارات رئیس هلال احمر درباره احتمال ترور رئیسی

اظهارات رئیس هلال احمر درباره احتمال ترور رئیسی
ساعت 24 - رئیس جمعیت هلال احمر در برنامه ماجرای جنگ ۲، مشاهدات خود از صحنه سقوط رئیس‌جمهور سابق کشورمان در ارتفاعات ورزقان و احتمال ترور سیدابراهیم رئیسی گفت.

پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر ایران در بخشی از برنامه در پاسخ به سوال مستقیم مجری درباره احتمال ترور شهید رئیسی بر این موضوع تاکید کرد که لوکیشن‌های ارسالی برای تیم‌های جستجو اشتباه بوده است. به گفته او احتمال انجام عملیات جَمینگ (ایجاد اختلال در امواج رادیویی) در این منطقه وجود داشت. کولیوند گفت: «وقتی به محل حادثه رسیدیم، هم آنتن بود هم موبایل‌ها زنگ می‌خورد.»

 از زمان سقوط هلی‌کوپتر رئیس‌جمهور سابق کشورمان و هیئت همراه، فرضیه ترور و سقوط عمدی هلی‌کوپتر بارها از سوی چهره‌های سیاسی، مقامات و برخی نمایندگان مجلس مطرح و از سوی ستادکل نیروهای مسلح رد شده است. شهید علی شمخانی، کامران غضنفری و حمید رسایی، نمایندگان تهران در مجلس و محمد مخبر، معاون اول دولت سیدابراهیم رئیسی از جمله چهره‌هایی هستند که به صورت مستقیم یا غیرمستقیم، حادثه سقوط هلی‌کوپتر را ترور، عمدی یا مشکوک خواندند. 

علی شمخانی، دبیر اسبق شورای‌عالی امنیت ملی مهرماه سال گذشته در برنامه ماجرای جنگ، تاکید کرده بود که «با توجه به توان فنی بررسی‌کنندگان، هیچ نشانه‌ای از دخالت خارجی در شهادت شهید رئیسی مشاهده نشده، اما احتمال دارد این اتفاقات فراتر از توان فنی ما باشد»

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.