کد خبر 730026
۱۴۰۵/۰۷/۲۵ ۱۷:۴۵

برگزاری نشست عمومی شورای اسلامی شهر مشهد و جنجال پیرامون دستمزد ۵۵ میلیونی شهردار

جلسه علنی شورای شهر مشهد و جنجال بر سر حقوق ۵۵ میلیونی شهردار
ساعت 24 - مشهد- یکی از اعضای هیئت رئیسه شورای اسلامی مشهد اظهار داشت: با توجه به تجربه اجرایی شهردار مشهد، او آگاه است که رقم ۵۵ میلیون تومان درج شده در حکم استخدامی‌اش نشان‌دهنده حقوق واقعی او نیست.

به نقل از خبرگزاری مهر، مجید دبیریان در جلسه علنی شورای شهر مشهد که صبح شنبه برگزار شد، به موضوع اعطای مزایای ویژه به معاونان شهرداری با دستور شهردار پرداخت و ابراز داشت: لازم است انصاف در نظر گرفته شود و این افزایش در پرداخت‌ها باید به دیگر کارکنان نیز، از جمله پاکبان‌ها، تسری یابد.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر مشهد ادامه داد: بر پایه مکاتبات درج شده در شهرداری مشهد که در محدوده اختیارات قانونی انجام شده است، شهردار به علاوه حقوق و مزایای معین برای معاونان، دستوری برای پرداخت مزایای انگیزشی معادل یک حکم حقوقی برای معاونان صادر کرده است.

او اضافه کرد: بر اساس اظهارات شهردار مشهد، بسیاری از کارکنان از جمله پاکبان‌ها درخواست افزایش حقوق دارند و توزیع این افزایش حقوق به معاونان که تمامی وظایف قانونی خود را به خوبی انجام می‌دهند در حالی که دیگر کارمندان نیز خواستار افزایش دستمزد هستند، به نظر بی‌انصافی می‌آید.

دبیریان گفت: شهردار مشهد اخیراً در جمع خبرنگاران و در حالی که دستور افزایش حقوق معاونان شهرداری را تکذیب کرد، اعلام داشت که ۵۵۰ میلیون ریال می‌گیرد. اما شهردار با توجه به سابقه اجرایی خود به خوبی آگاه است که عدد ۵۵۰ میلیون ریال ذکر شده در حکم کارگزینی به معنای درآمد واقعی او نیست.

در ادامه، رئیس شورای شهر مشهد نیز با اشاره به روز تربیت بدنی، تاکید کرد: شورای ششم در راستای فراهم‌آوری زیرساخت‌های ورزشی به شکل تخصصی و عمومی، اقداماتی قابل توجه را به انجام رسانده است.

مهدی ناصحی افزود: ایجاد ۲۹ زمین چمن، ۱۵ زمین ورزشی آسفالت، ۹ مجموعه ورزشی سرپوشیده و همچنین ۹ زمین و امکانات ورزشی ویژه بانوان از جمله دستاوردهای بارز شورای اسلامی شهر مشهد در دوره ششم محسوب می‌شود.

وی همچنین به افتتاح پنجاه و هفتمین ایستگاه آتش‌نشانی شهر مشهد اشاره کرده و گفت: برخی از ایستگاه‌های آتش‌نشانی این شهر در حوادث دی‌ماه دچار تعرض و آسیب شدند؛ با توجه به اینکه حفظ جان شهروندان برای ما اولویت است، همکاران ما به شکل شبانه‌روزی در تلاش برای بازسازی ایستگاه‌های آتش‌نشانی آسیب دیده و سوخته هستند.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد نیز بیان کرد: شهر بیشتر از آسفالت و بتن به زیست بوم خانواده‌ها نیاز دارد و ای کاش توجه بیشتری به موضوعات فرهنگی و جمعیت، به عنوان مصرف‌کنندگان اصلی خدمات شهری، شود.

فاطمه سلیمی افزود: شورا به اهتمام در زمینه فرزندآوری و ارائه خدمات به مادران توجه خاصی داشته و در حوزه خدمات آموزشی و زیرساخت‌های فرهنگسراها، اقداماتی از قبیل کاهش هزینه‌های دوره‌های مهارتی و ارائه تخفیف‌های ۵۰ درصدی برای مادران دارای سه فرزند را به مرحله اجرا درآورده است.

او گفت: تسهیلاتی نیز در حوزه حمل و نقل عمومی، از جمله مترو و ناوگان اتوبوس‌های تندرو، در نظر گرفته شده است به گونه‌ای که مادران دارای سه فرزند می‌توانند برای بهره‌مندی از تخفیف‌ها به فرهنگسراها مراجعه کنند.

وی همچنین اظهار داشت: بر اساس آمار، تا به حال ۴۰۰ نفر برای استفاده از این خدمات اقدام کرده‌اند و امید می‌رود که این رقم نزدیک به تعداد واقعی باشد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.