کد خبر 730217
۱۴۰۵/۰۷/۲۵ ۲۱:۵۰

مدیرکل هواشناسی کرمانشاه: شدت بارش‌ها از چهارشنبه افزایش می‌یابد

مدیرکل هواشناسی کرمانشاه: بارش‌ها از چهارشنبه تقویت می‌شود
ساعت 24 - کرمانشاه - مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه اعلام کرد که احتمال رگبارهای پراکنده و رعدوبرق از چهارشنبه تا جمعه وجود دارد و افزود: دما نیز از روز سه‌شنبه به تدریج کاهش خواهد یافت.

علی‌محمد زورآوند در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، در خصوص وضعیت جوی استان کرمانشاه به تفصیل توضیح داد: آسمان این استان در اوایل هفته جاری عمدتاً قسمتی تا نیمه‌ابری خواهد بود و در برخی ساعات، افزایش ابر و وزش باد نیز پیش‌بینی می‌شود.

وی همچنین بیان کرد: تا روز سه‌شنبه، بارش قابل توجهی در سطح استان انتظار نمی‌رود، اما از چهارشنبه تا جمعه با تقویت نسبی شرایط جوی ناپایدار، احتمال وقوع رگبارهای موقتی و رعدوبرق افزایش خواهد یافت.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه در اشاره به پراکندگی بارش‌ها، گفت: احتمال بارندگی در روزهای پنجشنبه و جمعه، به‌ویژه در نواحی نیمه غربی استان، بیشتر از سایر مناطق پیش‌بینی می‌شود.

زورآوند بابیان وضعیت غبار در مناطق غربی استان خاطرنشان کرد: تا اواسط امروز، به تدریج غلظت غبار موجود در جو این نقاط کاهش خواهد یافت.

وی همچنین به تغییرات دمایی استان اشاره داشت و افزود: میانگین دمای هوا تا روز دوشنبه نوسان قابل توجهی نخواهد داشت، اما از روز سه‌شنبه به تدریج کاهش دما آغاز خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه در انتهای سخنانش بر لزوم توجه به شرایط جوی و احتمال بارش‌های موقتی در نیمه دوم هفته تأکید کرد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.