کد خبر 730322
۱۴۰۵/۰۷/۲۶ ۰۱:۴۷

نقد رسانه‌های رئالی به بارسلونا: نقش داور در پیروزی شما!

حمله رسانه رئالی به بارسلونا: داور کمک کرد ببرید!
ساعت 24 - یکی از وب‌سایت‌های وابسته به رئال مادرید، به بررسی و انتقاد از تصمیمات داوری در بازی بارسلونا و رئال بتیس پرداخت.

طبق گزارش "ورزش سه"، وب‌سایت اسپانیایی دفنسا سنترال که به عنوان رسانه‌ای نزدیک به باشگاه رئال مادرید شناخته می‌شود، به شدت از قضاوت داوری در دیدار بارسلونا و رئال بتیس انتقاد کرده و اظهار داشت که مردود اعلام کردن گل جیووانی لوسلسو به خاطر خطای هند، یکی از دلایل مهم پیروزی بارسلونا بوده است. در این میان، تیم میزبان از گلی که می‌توانست پیش از پایان نیمه اول نتیجه را ۲-۲ کند، محروم شد.

این وب‌سایت به این نکته اشاره کرد که ریکاردو دی بورگوس، داور دیدار، در حالی که صحنه را دوباره بررسی کرده بود، گل لوسلسو را با وجود اینکه برخورد توپ با دست زمان بیشتری پیش از ضربه نهایی هافبک آرژانتینی و ورود توپ به دروازه اتفاق افتاده بود، مردود اعلام کرد. این تصمیم منجر به اعتراضات شدید بازیکنان و کادر فنی بتیس شد.

2550559

دفنسا سنترال بر این عقیده است که داور در این مسابقه به وضوح از بارسلونا جانبداری کرده است. این وب‌سایت به انتقاد از کاهش سطح فوتبال در اسپانیا پرداخت و به این موضوع اشاره کرد که تصمیم مردود کردن گل، در یک مقطع حساس، مانع از بازگشت بتیس به بازی شد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.