کد خبر 731299
۱۴۰۵/۰۷/۲۷ ۰۱:۰۸

ماکرون: خشمگین هستم/ افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ علیه ایران است

ماکرون: احساس خشم می‌کنم/ افزایش قیمت سوخت به‌دلیل جنگ علیه ایران است
ساعت 24 - امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، در سخنانی به اعتراضات اخیر در کشورش پرداخت و تصریح کرد که افرادی که اقدام به غارت کرده‌اند و همچنین کسانی که به اماکن دولتی تعرض کرده‌اند، باید پاسخگو بوده و مجازات شوند.

بر اساس گزارش خبرآنلاین، مکرون در سخنرانی خود که به‌طور زنده به مردم فرانسه پخش شد، بیان کرد: امشب احساس شرمندگی بر همه حاکم است.

به نقل از ایرنا و خبرگزاری آسوشیتدپرس، وی همچنین ضمن محکوم کردن شدت خشونت‌ها گفت: هیچ دلیلی برای توجیه این دست از خشونت‌ها وجود ندارد.

رئیس جمهور فرانسه تصریح کرد که افرادی که به عمل غارت دست زده‌اند، بایستی عواقب جنایات خود را بپذیرند و تأکید کرد: افرادی که به مؤسسات دولتی حمله کرده‌اند و در تلاش برای براندازی جمهوری فرانسه بوده‌اند، نیز باید پاسخگو باشند و با قاطعیت با آن‌ها برخورد خواهد شد.

وی از فرمانداران مناطق مختلف کشور درخواست کرد تا در واکنش به ناآرامی‌های شدید روز شنبه (۲۵ مهر) که همزمان با اعتراضات اجتماعی وسیع صورت گرفت، برگزاری تجمعاتی را ممنوع اعلام کنند و تاکید کرد: فرمانداران در همکاری با شهرداران تدابیری را اتخاذ خواهند کرد تا از امنیت شهرها، فضاهای عمومی و کسب‌وکارها حفاظت شود.

مکرون همچنین در پاسخ به انتقاداتی که در خصوص نحوه عملکرد پلیس فرانسه در حوادث اخیر به آن‌ها اشاره شده بود، گفت: نیروهای امنیتی در برابر وضعیت از خود مقاومت نشان دادند و هر تلاشی که ممکن بود انجام دادند.

رئیس جمهور فرانسه همچنین با تأکید بر این نکته که تنها ۶ ماه تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است، اظهار داشت: مباحثات نباید در خیابان و از طریق قهر شکل گیرد، بلکه باید از طریق احزاب سیاسی پیش برود.

او افزود که برخی از افراد به‌درستی احساس می‌کنند که قیمت سوخت در فرانسه بسیار بالا است و این مسئله ناشی از تنش‌های موجود در خاورمیانه است، اما نباید اعتراضات صلح‌آمیز را با اقدامات غارتگران و آشوبگران یکی دانست.

طبق گزارش ایرنا، دولت فرانسه پیش‌تر خسارات ناشی از اعتراضات اخیر را چند صد میلیون دلار تخمین زده و اعلام کرده بود که امشب (یکشنبه ۲۶ مهر) مکرون پس از شرکت در جلسه اضطراری ستاد بحران، با مردم درباره این بحران صحبت خواهد کرد.

روزنامه فرانسوی لوفیگارو نیز در گزارشی به این موضوع پرداخت و نوشت: تجمعات ۱۷ اکتبر (۲۵ مهر) به‌دلیل افزایش هزینه‌های زندگی در برخی از شهرهای کشور به درگیری‌های خیابانی، تخریب اموال عمومی و خصوصی و غارت فروشگاه‌ها منجر شد.

بر اساس این گزارش، وزارت کشور فرانسه اعلام کرده که در جریان وقایع روز شنبه، بیش از یک هزار و ۸۰۰ نفر بازداشت شده‌اند. «لوران نونز» وزیر کشور فرانسه همچنین از مجروح شدن بیش از ۵۰۰ نفر از نیروهای پلیس، ژاندارمری و آتش‌نشانی خبر داده و تصریح کرده که آمار مذکور هنوز نهایی نیست.

310310

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.