کد خبر 731411
۱۴۰۵/۰۷/۲۷ ۰۹:۰۵

محورهای شمالی خلوت شد

محورهای شمالی خلوت شد
ساعت 24 - مدیر عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد
باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری - ایمان محرابی‌نیا، مدیر سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور، از وجود ترافیک سنگین در محور بهارستان استان اصفهان، به‌خصوص در محدوده قلعه‌شور، خبر داد. وی همچنین تأکید کرد که تردد در بسیاری از محورهای شمال کشور در حال حاضر به‌طور روان جریان دارد، اما محور چالوس و آزادراه تهران ـ شمال در مسیر رفت و برگشت، از ساعت ۶ صبح تا ۲۱ روز ۲۷ مهر به‌طور کامل مسدود خواهد بود.
وی در خصوص آخرین وضعیت ترافیکی محورهای شمال کشور اعلام کرد که در حال حاضر، شرایط جوی بر تردد در محورهای شمالی تأثیر نداشته و وضعیت ترافیک در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران ـ بومهن، آزادراه تهران ـ پردیس، آزادراه تهران ـ شمال و آزادراه قزوین ـ رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت کاملاً روان است.
محرابی‌نیا همچنین بیان کرد که با وجود روان بودن ترافیک در اکثر محورهای شمالی، ترافیک در محور بهارستان استان اصفهان در محدوده قلعه‌شور سنگین بوده و به رانندگان توصیه می‌شود که با رعایت فاصله طولی مناسب و توجه به شرایط ترافیکی، با احتیاط سفر کنند.
وی در ادامه به محدودیت‌های تردد در محورهای شمالی اشاره کرد و تأکید کرد که محور چالوس و آزادراه تهران ـ شمال از ساعت ۶ صبح تا ۲۱ روز ۲۷ مهر به‌طور کامل بسته خواهد بود.
این مسئول از رانندگان خواست تا قبل از شروع سفر، از آخرین وضعیت راه‌ها و محدودیت‌های ترافیکی از مراجع رسمی اطلاعات لازم را کسب کرده و بر اساس شرایط موجود، برنامه‌ریزی مناسبی برای سفر خود انجام دهند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.