کد خبر 731821
۱۴۰۵/۰۷/۲۷ ۱۷:۲۵

فردا فیل فودن به میدان خواهد رفت! این حس هیچ چیزی را از زیبایی نمی‌اندازد

او فردا گل می‌زند! حسی قشنگ‌تر از این نیست
ساعت 24 - پیشگویی انزو مارسکا درباره فیل فودن بعد از گذراندن سه مسابقه محرومیت به علت ضربه زدن به برونو فرناندز در دربی منچستر، به واقعیت پیوست.

به نقل از "ورزش سه"، در ابتدا به نظر می‌رسید که این پیش‌بینی چندان پرخطر نبوده است، اما باید به یاد داشت که هافبک ۲۵ ساله منچسترسیتی از تاریخ ۱۴ دسامبر ۲۰۲۵ در دیدار مقابل کریستال پالاس موفق به گلزنی نشده بود. قابل درک بود که ستاره برجسته فصل ۲۴-۲۰۲۳ لیگ برتر، قبل از این به عنوان یک جایگزین در طرح‌های پپ گواردیولا خود را معرفی کرده است؛ به گونه‌ای که در مسابقه‌ای علیه رئال مادرید حتی فرصت حضور در میدان را هم پیدا نکرد.

مایکل براون، بازیکن سابق منچسترسیتی، در این رابطه اظهار کرده است: «چرا یک بازیکن که برای تمام مسابقات به عنوان بازیکن اصلی انتخاب شده ناگهان به حاشیه می‌رود؟ بی‌شک یک مشکل وجود دارد که ما از آن بی‌خبریم. می‌تواند ناشی از یک آسیب‌دیدگی خاص باشد که نیاز به مراقبت داشت و به همین دلیل نتوانسته در تمرینات به اوج آمادگی خود برسد.»

2537095

از سوی دیگر، فودن که به دلیل افت محسوسش به لیست تیم ملی انگلیس برای جام جهانی دعوت نشده بود، نگذشت که پیش‌بینی مارسکا به هدر برود. ستاره شماره ۴۷ منچسترسیتی تنها به ۱۹ دقیقه زمان احتیاج داشت تا بر طلسم طولانی گل‌نزنی خود که به مدت ۳۰۷ روز ادامه داشت، پایان دهد.

او پاس ژرمی دوکو را با یک ضربه پای چپ بی‌دردسر به گل تبدیل کرد و قفل دروازه‌ایپسویچ را در پیروزی ۳ بر ۲ تیمش باز نمود. این گل همچنین به مارسکا این امکان را داد که بهترین شروع تاریخ لیگ برتر را به عنوان یک سرمربی تازه‌وارد رقم بزند.

فودن که اکنون در کارنامه‌اش ۱۱۱ گل و ۷۰ پاس گل از ۳۷۶ بازی برای منچسترسیتی دارد، بیان کرد: «مدت زیادی بود که به این گل نیاز داشتم. این گل اعتماد به نفس از دست رفته‌ام را به من برمی‌گرداند. هدف اصلی من کمک به تیم و انجام صحیح وظایفم است.» نکته جالب اینکه هیچ یک از ۱۱۱ گل او از روی نقطه پنالتی به ثمر نرسیده است.

2543822

فودن که به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «حسی زیباتر از این نیست.» او در مصاحبه‌ای با بی‌بی‌سی اظهار داشت: «همیشه انتظارات بالایی از خودم برای گلزنی و انجام پاس گل داشته‌ام. چون مدت زمان زیادی گل نزده بودم، در تمرینات به سختی تلاش کردم و امیدوار بودم که نتیجه دهد. در نهایت این اتفاق رخ داد و بسیار خوشحالم. زدن گل اول همیشه دشوارترین بخش کار است.»

او همچنین به روزهای تلخ محرومیتش پس از دیدار با منچستریونایتد اشاره کرد و گفت: «این دوران برای من بسیار دشوار بود. بیش از یک ماه از میادین دور ماندم و این موضوع مرا به شدت کلافه کرده بود. باید صبر می‌کردم و گاهی اوقات تنها تمرین می‌کردم. اما بازگشت به میدان، گلزنی و کسب سه امتیاز، تمام چیزی بود که در این مدت به آن فکر می‌کردم.»

حالا افق جدیدی به روی او گشوده شده است. در غیاب جانشین تخصصی برای ارلینگ هالند، مارسکا استفاده از فودن در پست مهاجم کاذب را رد نکرده است: «مهاجم شماره ۹ ما ارلینگ است، اما فودن قبلاً نیز در این پست بازی کرده و می‌تواند دوباره به این نقش برگردد.» خبر خوش برای طرفداران این است که فودن بالاخره از دوران تاریک خود فاصله گرفته است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.