در رویارویی استقلال و در حضور قلعهنویی؛ خطای فردی به نفع سهراب تمام شد!
استقلال در شرایطی به مصاف گل گهر رفت که از نتیجه بازی پرسپولیس آگاه بود. تیم آبیپوش برای حفظ فاصله یک امتیازی با رقبای خود نیاز به پیروزی داشت. همچنین، خبر رسید که امیر قلعه نویی، که در ۸ هفته اخیر به استادیوم نیامده بود، قصد دارد این دیدار را از نزدیک تماشا کند که این امر بر حساسیت مسابقه میان این دو تیم خواهر بیشتر تأثیر گذاشت.
از زمان تاسیس گل گهر و حضور آن در لیگ برتر، این تیم با هدایت امیر قلعه نویی به محلی برای بازیکنان خروجی استقلال تبدیل شد و به خانه دوم آبیپوشان تهرانی مبدل گشت؛ بهگونهای که با وجود حضور تارتار در فصل پیش، همواره بازیکنان استقلالی در این تیم حضور داشتند. امسال نیز با جذب مهدی رحمتی و صعود به مرحله دوم لیگ قهرمانان آسیا، تلاش داشتند تا جایگاه بهتری نسبت به قبل کسب کنند.
بهطور کلی، رقابتهای اینچنینی همیشه با حساسیت ویژهای همراه است و در دنیای فوتبال ایران، این حساسیت معمولاً بر جذابیت بازی اثر منفی میگذارد. با این حال، بازیکنان استقلال امیدوار بودند که تیم سهراب با همان رویه این فصل از ابتدا با حمله بازی را آغاز کند و به گل برتری دست یابد. این در حالی بود که در نیمه اول، تاکتیکهای سرمربی استقلال نتوانستند اثرگذاری داشته باشند.
اما با آغاز نیمه دوم، بار دیگر نقطه ضعف تیمهای ایرانی به ضرر مهمان تمام شد و میزبان به گل اول بازی دست یافت. هیچ شکی در قابلیتهای اسماعیل قلیزاده، بازیکن جوان استقلال که گل را به ثمر رساند، و حسین گودرزی، دیگر جوانی که سازنده گل بود، وجود ندارد. آنها با انگیزهای بالا به دنبال ارائه نمایش خوب برای امیر قلعه نویی بودند.
با این حال، واقعیت آن بود که گل اول این مسابقه بیشتر به اشتباهات فردی بازیکنان و ناهماهنگی مدافعان تیم رحمتی در جایگیری مربوط میشد تا به تمرینات و تاکتیکهای استقلال. یک ارسال ساده از سمت چپ و وجود یک مهاجم در میان ۶ مدافع نباید تهدید خاصی ایجاد میکرد و توپ سوم در موج دوم حمله، نباید به آن مهاجم میرسید؛ اما قلیزاده بدون هیچ مراقبتی ایستاده بود و سایرین نیز تنها به تماشا مشغول بودند تا با یک بغل پا، دروازه گل گهر را به لرزه درآورد!
بیشتر بخوانید: ویدیو| گل اول استقلال به گل گهر (قلی زاده)