کد خبر 733059
۱۴۰۵/۰۷/۲۹ ۰۱:۵۴

رافینیا: نباید باخت اخیر بر ال‌کلاسیکو سایه بیفکند

رافینیا: این باخت نباید روی ال‌کلاسیکو تأثیر بگذارد
ساعت 24 - رافینیا، بازیکن برجسته بارسلونا، به باخت تیمش در برابر پاری‌سن‌ژرمن عکس‌العمل نشان داد.

طبق گزارش "ورزش سه"، رافینیا اولین بازیکنی بود که بعد از باخت تیم بارسلونا برابر پاری‌سن‌ژرمن به صحبت با رسانه‌ها پرداخت. او باوجود شکست ۴-۲ تیمش در برابر قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا، از عملکرد بارسلونا دفاع کرد و از هم‌تیمی‌هایش حمایت به عمل آورد.

کاپیتان بارسلونا در پاسخ به سوالی درباره دیدار، بر دشواری های این مسابقه تأکید کرد و بیان داشت:«ما به خوبی می‌دانستیم این احتمال وجود داشت. در برابر تیمی قرار داریم که دو بار عنوان قهرمانی اروپا را در کارنامه دارد و این تیم در حضور هوادارانش بسیار formidable است.»

رافینیا بر عدم کسب امتیاز در این دیدار ابراز ناراحتی کرد، اما سعی داشت تا از بزرگ‌نمایی این شکست دوری کند. او در این زمینه گفت:«هدف ما این بود که یا با پیروزی یا حداقل گرفتن یک امتیاز از میدان خارج شویم، اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد. این باخت در زمانی به وقوع پیوست که انتظارش را داشتیم و در نهایت تنها سه امتیاز را از دست دادیم.»

او سپس توجه خود را به بازی بعدی بارسلونا معطوف کرده و افزود:«باید منتظر باشیم و ببینیم سرمربی چه توصیه‌هایی برای بهبود عملکرد ما خواهد داشت تا بتوانیم با آمادگی کامل به ال‌کلاسیکو برسیم.»

2552133

رافینیا با اینکه نتیجه به دست آمده مطلوب نبود، ارزیابی مثبتی از عملکرد تیمش داشت:«تیم ما از وضعیت خوبی برخوردار است. با وجود نتیجه کنونی، نمایش خوبی را ارائه دادیم. هر دو تیم عموماً تمایل به بازی با توپ دارند و ما مالکیت آن را در این دیدار به خوبی پاسخگو بودیم. این بازی برای ما یک آزمون ارزشمند بود و نشان داد که قابلیت رقابت با این گونه تیم‌ها را داریم. چنین نتایجی ممکن است به وقوع بپیوندد، اما در مجموع عملکرد ما قابل قبول بود.»

او همچنین در خصوص وضعیت شخصی اش و دقایق حضورش در میدان اشاره کرد:«در واقع، کمتر از یک هفته است که تمریناتم را آغاز کرده‌ام و به همین دلیل از ابتدا برای بازی کردن دقایق کمتری برنامه‌ریزی کرده بودم.»

رافینیا در ادامه درباره وضعیت بدنی خود اظهار داشت:«مسابقه را با احساسی خوب تمام کردم و از نظر جسمانی در شرایط خوبی بودم. تلاش می‌کنم که در زمین بازی توانمندی بیشتری کسب کنم.»

کاپیتان بارسلونا در پایان صحبت‌هایش به وضعیت مصدومیت هم‌تیمی خود، دنی اولمو، نیز اشاره کرد:«در مورد اتفاقی که برای دنی رخ داده اطلاعاتی ندارم. حالا نیاز داریم تا با سرمربی و پزشک تیم صحبت کنیم تا ببینیم چه پیش آمده است.»

در انتها، از رافینیا سوال شد که آیا شکست برابر پاری سن ژرمن می‌تواند بر عملکرد بارسلونا در ال کلاسیکو تأثیر بگذارد یا خیر. او به طور خلاصه پاسخ داد:«خیر، به هیچ عنوان.»

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.