کد خبر 733123
۱۴۰۵/۰۷/۲۹ ۰۷:۳۹

به دلایل خاص به ورزشگاه نمی‌روم تا صحبت از صندلی بختیاری‌زاده مطرح نشود/ فرعباسی شایستگی قرار گرفتن در دروازه تیم ملی را دارد

برای دیدن بازی‌های استقلال به ورزشگاه نمی‌روم تا نگویند چشمشان دنبال صندلی بختیاری‌زاده است/ فرعباسی الان باید فیکس تیم ملی باشد
ساعت 24 - یکی از اعضای کمیته فنی استقلال، علت غیبت خود در ورزشگاه در زمان برگزاری مسابقات این تیم را توضیح داد.

تیم استقلال با کسب پیروزی برابر گل گهر سیرجان، به روند موفقیت‌آمیز خود ادامه داد و با ۱۹ امتیاز در جایگاه دوم جدول لیگ برتر قرار گرفت. در خصوص این دیدار و حواشی مربوط به استقلال، گفت‌وگویی با رضا حسن‌زاده، یکی از اعضای کمیته فنی این باشگاه انجام داده‌ایم:

نگرش قهرمانی

بدون شک، یکی از دلایل موفقیت استقلال در این فصل، نگرشی است که سهراب بختیاری‌زاده به بازیکنان خود منتقل کرده است. سرمربی آبی‌پوشان هرگز به موضوع پنجره بسته اشاره نکرده و این اقدام باعث افزایش انگیزه بازیکنانش شده است. ما در استقلال بازیکنان بااستعدادی داریم؛ اما اگر سهراب درباره بسته بودن پنجره صحبت می‌کرد، ممکن بود برخی از آن‌ها از ناتوانی خود ناراحت شوند. بنابراین، سرمربی تیم به جای شکایت، تمام توجه‌اش را به ویژگی‌های موجود تیم متمرکز کرد و اکنون نتایج فوق‌العاده‌ای را کسب کرده‌ایم. به واقع، این نگرش مشابه نگاهی است که یک تیم باید برای رسیدن به قهرمانی در لیگ برتر داشته باشد.

فرعباسی و ترکیب ثابت تیم ملی

در خصوص مسائل مربوط به علیرضا بیرانوند و حواشی ایجاد شده برای او، صحبتی نخواهم کرد زیرا این موضوع به من ارتباطی ندارد؛ اما به عنوان شخصی که خود نیز به مدت چند سال بازیکن ثابت تیم ملی بوده‌ام، اعتقاد دارم حبیب فرعباسی اکنون در وضعیتی است که نه تنها شایستگی دعوت به اردوی تیم ملی را دارد، بلکه باید حداقل در یکی از بازی‌های تدارکاتی پیش از آغاز جام ملت‌های ۲۰۲۷ به عنوان دروازه‌بان اصلی به میدان برود. هیچ‌کس نمی‌تواند توانایی‌های علیرضا بیرانوند را نادیده بگیرد، اما او نیز یک روز برای نخستین بار مجوز حضور در ترکیب اصلی را گرفت و در آنجا با نشان دادن استعدادهایش، دروازه‌بان منتخب تیم ملی شد، بنابراین باید فضایی مشابه برای حبیب فراهم شود زیرا عملکرد او در این فصل فوق‌العاده بوده است. شما می‌توانید بازی با گل گهر را مشاهده کنید و قضاوت کنید که چند توپ از حریف جلوگیری کرد. این واقعه همچنین در رقابت با الغرافه قطر نیز مشهود بود.

تعهد رحمتی به گل گهر

آنچه بعد از دیدار استقلال و گل گهر در مورد مهدی رحمتی و سهراب بختیاری‌زاده روی داد، باید به عنوان یک رویداد عادی فوتبال تلقی شود و نباید جدی گرفته شود. گل گهر در حالی که در خانه استقلال بازی می‌کرد، نه به دنبال وقت‌کشی و نه بازی بی‌سر و صدا بود، بلکه کار تاکتیکی ارزشمندی انجام داده است. مهدی رحمتی در واقع به گل گهر برای پیروزی و موفقیت این تیم تعهد داده و طبیعی است که برای کسب نتیجه مطلوب تیم خود تلاش کند. این گونه وقایع در فوتبال رخ می‌دهد و هواداران استقلال نباید آن را بزرگ کنند، زیرا همگان به یاد دارند که مهدی کاپیتان سابق ما بوده و زحمات زیادی برای آبی‌ها کشیده است.

تفاوت بازیکنان استقلال با فصل قبل

اکنون می‌توانیم به خوبی احساس کنیم که سهراب بختیاری‌زاده در عین حفظ اقتدار خود به عنوان سرمربی، با تمامی بازیکنان روابطی عاطفی برقرار کرده است و او را چون برادر بزرگتری می‌نگرند. عملکرد برخی از بازیکنان استقلال را در مقایسه با فصل گذشته بررسی کنید و خودتان قضاوت کنید. به عنوان مثال، عارف آقاسی در حال حاضر فوق‌العاده ظاهر می‌شود، در حالی که او در دوره ریکاردو ساپینتو فقط به نیمکت‌نشینی تن داده بود و همین سبب شد که جام جهانی را از دست بدهد. رستم آشورماتوف نیز در مقایسه با سال گذشته قطعاً بهتر عملکرده است.

به ورزشگاه نمی‌رویم تا نگویند دنبال سرمربیگری هستیم

همه دیدارهای استقلال توسط اعضای کمیته فنی به دقت ارزیابی می‌شود و علاوه بر تماشای زنده مسابقه، چند بار دیگر نیز بازی را بررسی کرده و گزارشی دقیق درباره وضعیت تاکتیکی تیم ارائه می‌دهیم. اما در مورد دلیل عدم حضور اعضای کمیته فنی در استادیوم یا نبودن در کنار تیم در هنگام برگزاری لیگ نخبگان آسیا، باید بگویم که هیچ‌گونه قانون رسمی‌ای در این زمینه وجود ندارد؛ اما با توجه به حوادثی که در سال‌های گذشته رخ داده، در حال حاضر ترجیح داده‌ایم بازی‌ها را در استادیوم تماشا نکنیم تا این ذهنیت به وجود نیاید که کمیته فنی به صندلی سهراب بختیاری‌زاده چشم دارد. البته همان‌طور که گفتم، ممکن است در مسابقات آینده ما را نیز در میان هواداران ببینید، اما مطمئن باشید که در هر حال همیشه در کنار استقلال خواهیم بود و هرگز علیه این تیم نخواهیم بود. به‌طور کلی همه چیز در حال حاضر مناسب است و استقلال خوشبختانه نتایج بسیار خوبی کسب می‌کند. به سهراب بختیاری‌زاده بابت این عملکرد خوب تبریک می‌گویم، ولی او باید اطمینان حاصل کند که اگر خدایی ناکرده تیم به بحرانی وارد شود، کمیته فنی همچنان از او حمایت خواهد کرد.

کمیته فرهنگی و پیشکسوتان کجاست؟

حوادثی که در روزهای اخیر، به خصوص در انزلی، رخ داده، همگی ما را نگران کرده است. متأسفانه اگر به هویت اقوام مختلف ایران توهین شود، گرایش به قومیت‌گرایی افزایش می‌یابد و این برای حفظ انسجام کشور بسیار مضر است. من در این خصوص عملکرد بخش‌های فرهنگی و کمیته پیشکسوتان فدراسیون فوتبال را به چالش می‌کشم. به عنوان مثال، در ورزشگاه آزادی، سکوهای تماشاگران به شماره می‌شناسند یا برخی از آن‌ها به نام تیفوسی‌های استقلال یا پرسپولیس شناخته می‌شوند؛ اما آیا واقعاً نمی‌توان این سکوها را به نام پیشکسوتان بزرگ تیم ملی و اسطوره‌های فقید استقلال و پرسپولیس نامگذاری کرد؟ آیا واقعاً انجام چنین کارهایی دشوار است که سکوهای ورزشگاه آزادی به نام همایون بهزادی، منصور پورحیدری، ناصر حجازی، هادی نوروزی، رضا احدی و... نام‌گذاری شود؟ اگر اقدامات فرهنگی مشابه این صورت گیرد، باور کنید تماشاگرانی که بر روی این سکوها نشسته‌اند، احترام به نام پیشکسوتان را رعایت خواهند کرد. این یعنی کار فرهنگی درست. البته متأسفانه هم اکنون حتی بعضی اوقات پیشکسوتان زنده نیز جهت ورود به ورزشگاه دچار مشکل می‌شوند و هیچ مکان رسمی برای تماشای بازی‌های تیم خود از سوی قدیمی‌های استقلال و پرسپولیس وجود ندارد.

سال‌ها قبل که بازیکن تیم ملی بودم، آسیب دیدگی رباط صلیبی داشتم و برای درمان به شهر بوخوم در آلمان رفته بودم. یک شب که بوخوم بازی داشت، با کارت یادگاری بازی‌های آسیایی ۱۹۹۰ پکن یا یکی از مسابقات بین‌المللی دیگر، به همراه آقای بیات به ورزشگاه رفتم. وقتی کارتم را دیدند و متوجه شدند که من بازیکن تیم ملی ایران هستم، بدون هیچ‌گونه تشریفات و حتی بدون نیاز به بلیط، به سمت یکی از جایگاه‌های مناسب راهنمایی شدم. این در حالی بود که رضا حسن‌زاده در همان زمان یا حتی حالا اگر بخواهد به ورزشگاه برود، باید حتماً کسی او را بشناسد و پس از آن به دیگران بگوید تا اجازه ورود او صادر شود!

بیشتر بخوانید: سهراب در استقلال به ۲۰ بازی رسید؛ بختیاری‌زاده چه عملکردی داشته است؟

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.