کد خبر 733787
۱۴۰۵/۰۷/۲۹ ۱۸:۰۸

کاهش نیمی از قطعی‌ها در تابستان گذشته / تمامی روستاهای خوزستان به برق متصل هستند

کاهش ۵۰ درصدی خاموشی‌ها در تابستان گذشته / ۱۰۰ درصد روستاهای خوزستان برق دارند
ساعت 24 - خوزستان (ایسنا) - معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر با بیان کاهش ۵۰ درصدی قطعی‌های برق و افزایش تأمین انرژی برای صنایع در تابستان جاری، به دستیابی به تأمین برق ۱۰۰ درصدی برای روستاهای دارای بیش از ۱۰ خانوار در خوزستان اشاره کرد و بر ضرورت دقت نظر مدیران در مدیریت شبکه در فصل زمستان تأکید نمود.

اکبر حسن‌بکلو در روز چهارشنبه ۲۹ مهر طی مراسمی که به منظور تقدیر و معارفه مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق خوزستان برگزار شد، به اهمیت کلیدی خوزستان و لزوم توجه هم‌زمان به پروژه‌های توسعه‌ای و بازسازی شبکه اشاره کرد و گفت: در حالی که صنعت برق امسال با دمای بالا و گرمای بیشتر مواجه شد و میانگین دما نسبت به سال‌های گذشته حدود ۱۴ درصد افزایش یافته، اما با همکاری نزدیک اجزای مختلف صنعت برق، میزان خاموشی‌ها و کلیدزنی‌ها در کشور ۵۰ درصد کمتر از سال گذشته بود. علاوه بر این، در عرصه صنایع انرژی‌بر توانستیم ۱۴ درصد انرژی بیشتر نسبت به سال قبل به این صنایع ارائه نماییم.

وی در ادامه ضمن تبریک به حمید عبیداوی به عنوان سرپرست جدید شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، ابراز امیدواری کرد که با همگرایی و انسجام تیمی، روند توسعه صنعت برق در خوزستان با قدرت ادامه یابد.

پیشبرد طرح ملی مهتاب و ساماندهی به شبکه

حسن‌بکلو به موفقیت‌های حاصل از طرح ملی مهتاب (مدیریت روشمند تلفات انرژی) اشاره کرد و افزود: در زمینه هوشمندسازی کنتورها، تعداد ۷۰۵ هزار کنتور هوشمند نصب شده است که نشان از رشد ۳۰ درصدی دارد. همچنین با شناسایی نزدیک به ۵۰۰ هزار اشتراک غیرمجاز در کشور، حدود ۱۶۰ هزار مشترک بعد از بازدید، انشعاب قانونی دریافت کردند.

وی ادامه داد: در استان خوزستان، اجرای طرح مهتاب منجر به جمع‌آوری ۲۱۰۰ دستگاه ماینر غیرمجاز از ۲۰۰ مرکز شد و این امر باعث شد که رتبه نخست را در کشور به دست آوریم. همچنین، جمع‌آوری ۲۴۰ ترانسفورماتور غیرمجاز و ۲۵۰۰۰ انشعاب غیرمجاز از دیگر اقدامات قابل توجه این شرکت به شمار می‌آید.

آمادگی برای فصل زمستان و چالش‌های تأمین سوخت نیروگاه‌ها

معاون هماهنگی توزیع توانیر نسبت به چالش‌های پیش رو در تأمین سوخت نیروگاه‌ها به علت تهدیدات محتمل در تاسیسات مربوطه هشدار داد و بر لزوم آمادگی مدیران تأکید نمود و گفت: امیدواریم که مدیران استان‌ها با برگزاری جلسات تخصصی و تدوین برنامه‌های ویژه، زمستان آینده را نیز همچون تابستان پیش رو، با موفقیت و بدون چالش سپری کنند.

به گزارش ایسنا، مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با حضور معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر، مدیران و مسئولان استانی برگزار گردید. در این نشست، از خدمات علی خدری تقدیر به عمل آمد و حمید عبیداوی به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت معرفی شد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.