کد خبر 733993
۱۴۰۵/۰۷/۳۰ ۰۱:۱۴

برونو فرناندز به شدت از روش‌های تاکتیکی مایکل کریک انتقاد کرد

انتقاد تند برونو فرناندز از تاکتیک‌های کریک
ساعت 24 - برونو فرناندز، بازیکن برجسته منچستریونایتد، پس از باخت ۴-۱ مقابل کومو، انتقاداتی نسبت به شیوه‌های تاکتیکی مایکل کریک ابراز کرد.

طبق گزارش "ورزش سه"، برونو فرناندز، کاپیتان تیم منچستریونایتد، پس از یک شب ناامیدکننده در عرصه رقابت‌های اروپایی، به انتقاد از شیوه‌های تاکتیکی مایکل کریک پرداخت. شیاطین سرخ در یک بازی ناامیدکننده و با نتیجه ۴-۱ برابر کومو مغلوب شدند.

فرناندز در گفت‌وگویی با شبکه تی‌ان‌تی اسپورتس بر ضعف نخستین نمایش منچستریونایتد در جریان یک مسابقه اروپایی تصریح کرده و گفت: «این نخستین باری نیست که شاهد وقوع چنین رویدادی هستیم. ما بازی را در شرایط نامطلوب آغاز کردیم و خیلی زود گل خوردیم. نتوانستیم فشاری بر روی بازیکن صاحب توپ بیندازیم و زمانی که خودمان مالکیت توپ را در اختیار داشتیم، حرکات مؤثری از خود نشان ندادیم. همچنین، بسیاری از رویدادها خارج از اراده و میل ما پیش رفت.

به محضی که زود گل می‌خوریم، با ذهنیتی از پیش شکست‌خورده به جریان مسابقه وارد می‌شویم و تغییر این وضعیت کار آسانی نخواهد بود. ضروری است که شجاعت به خرج دهیم، مالکیت توپ را در دست بگیریم و سعی کنیم تحول مثبتی در روند بازی ایجاد کنیم. اگر موفق به انجام این کار نشویم، خارج شدن از این وضعیت بسیار پرچالش خواهد بود.»

2552655

اظهارات کاپیتان تیم منچستریونایتد نمایانگر اختلاف‌نظرهایی پیرامون استراتژی‌های دفاعی تحت هدایت کریک است. فرناندز به‌وضوح به انتخاب کادرفنی اشاره کرده که بجای اعمال فشار مستمر با پرسینگ، تصمیم به عقب‌نشینی در برابر حریف گرفته‌اند.

او در ادامه افزود: «این وظیفه کادرفنی است که تصمیم بگیرد نخواهیم به‌صورت فردی پرس کنیم و در بعضی مواقع، فضایی را پشت سر خود رها کنیم و منتظر بمانیم تا توپ را از دست حریف بگیریم. اما زمانی که به چنین تیم‌هایی فضا می‌دهید، آن‌ها ممکن است به اعتمادبه‌نفس دست یابند.»

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.