کد خبر 734068
۱۴۰۵/۰۷/۳۰ ۰۸:۲۱

تن‌هاخ به رونمایی از درخواست غیرمعمول سانچو در یونایتد پرداخت!

تن‌هاخ درخواست عجیب سانچو در یونایتد را فاش کرد!
ساعت 24 - اریک تن‌هاخ، مربی منچستریونایتد، یکی از عوامل مؤثر در جدایی جیدون سانچو از این باشگاه را روشن کرد.

بر اساس گزارش "ورزش سه"، جیدون سانچو در زمان حضور اریک تن‌هاخ در منچستریونایتد، دو بار به‌صورت قرضی از این تیم جدا شده و حال، سرمربی هلندی دلایل جدیدی را درباره اختلافات و جدایی این بازیکن مطرح کرده است.

سانچو پس از یک درگیری علنی با تن‌هاخ درباره عملکردش در تمرینات، از ترکیب اصلی منچستریونایتد کنار گذاشته شد. این وینگر از عذرخواهی بابت آنچه سرمربی هلندی به‌عنوان عدم تلاش در تمرینات می‌دانست، امتناع ورزید.

او نیمه دوم فصل ۲۴-۲۰۲۳ را به‌صورت قرضی در بوروسیا دورتموند گذرانید و سپس به منچستریونایتد بازگشت. در آن زمان، تن‌هاخ اعلام کرد که پس از جلسه‌ای برای حل اختلافات، هر دو طرف توانسته‌اند مسائل را پشت سر بگذارند. با این حال، سانچو در آخرین روز نقل‌وانتقالات تابستان بعدی دوباره به‌صورت قرضی به چلسی پیوست. تن‌هاخ نیز در اکتبر ۲۰۲۴ از سمت خود برکنار شد.

اکنون تن‌هاخ در مصاحبه‌ای تازه با نشریه اتلتیک، دلیل دیگری را برای جدایی اولیه سانچو از منچستریونایتد ارائه کرده است که فراتر از حواشی تمرینات بوده است.

وی در این مصاحبه به ماه‌های ابتدایی حضورش در منچستریونایتد و به‌ویژه خرید پرهزینه آنتونی از آژاکس در تابستان ۲۰۲۲ اشاره کرد. منچستریونایتد برای به خدمت گرفتن این وینگر برزیلی مبلغ ۸۱.۳ میلیون پوند پرداخت کرد، اما آنتونی که در ابتدا نمایش‌های امیدوارکننده‌ای داشت، نتوانست ثباتی که هواداران انتظار آن را داشتند، به نمایش بگذارد.

2207226

پرداخت هزینه زیاد برای جذب آنتونی و انتقال چند بازیکن دیگر از آژاکس، باشگاه قبلی تن‌هاخ، یکی از انتقادهای عمده‌ای بود که به دوران مربیگری او در منچستریونایتد و حتی پس از برکناری‌اش مطرح می‌شد.

با این حال، سرمربی هلندی اظهار داشته که خرید آنتونی در واقع به دنبال درخواست سانچو صورت گرفته است؛ درخواستی که او را به‌شدت متعجب کرده بود.

تن‌هاخ در این باره چنین توضیح داد: «مشکلی به وجود آمد، چون سانچو نمی‌خواست در سمت راست بازی کند؛ خودش این موضوع را به من گفت. این وضعیت واقعاً عجیب بود، زیرا او معمولاً در آن سمت به میدان می‌رفت. سانچو اعلام کرد که در سمت چپ احساس راحتی بیشتری دارد. بنابراین با یک چالش مواجه شدیم و زمان کافی برای حل آن نداشتیم.»

سانچو در فصل نخست حضور تن‌هاخ، ۲۱ بار در ترکیب اصلی منچستریونایتد در لیگ برتر به میدان رفت، اما در فصل ۲۴-۲۰۲۳ تنها در سه دیدار به‌عنوان بازیکن تعویضی به کار گرفته شد و در نهایت از تمرینات و ترکیب تیم کنار گذاشته شد. در همین سه مسابقه، آنتونی در سمت راست خط حمله و مارکوس رشفورد در سمت چپ از سانچو برتر بودند.

در ادامه فصل ۲۴-۲۰۲۳، رشفورد به‌طور کلی ۳۵ بار در ترکیب اصلی به میدان رفت و آلخاندرو گارناچو نیز جایگاه خود را در تیم ثابت کرد. بنابراین حتی اگر سانچو در منچستریونایتد می‌ماند، فرصت محدودی برای بازی در پست دلخواهش در سمت چپ خط حمله داشت.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.