کد خبر 734331
۱۴۰۵/۰۷/۳۰ ۱۵:۴۷

خداحافظی سه ماهه: آسنسیو به جراحی رفت

خداحافظی سه ماهه: آسنسیو جراحی شد
ساعت 24 - مارکو آسنسیو در مادرید تحت یک عمل جراحی موفقیت‌آمیز برای غضروف زانوی چپ خود قرار گرفت.

طبق گزارش "ورزش سه"، باشگاه فنرباغچه در روز چهارشنبه تأیید نمود که این بازیکن اسپانیایی تحت عمل جراحی آرتاروسکوپی قرار گرفته و به مدت سه ماه از میادین فوتبال دور خواهد بود؛ حادثه‌ای که به عنوان یک بدشانسی بزرگ برای تیم ترکیه‌ای به شمار می‌آید.

باشگاه فنرباغچه در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد: «بازیکن ما، مارکو آسنسیو به دلیل آسیب‌دیدگی غضروف زانوش، تحت نظر کادر پزشکی باشگاه، جراحی آرتاروسکوپی موفقی را در اسپانیا انجام داد.» این باشگاه مدت زمان مورد نیاز برای درمان و بازتوانی او را حدود سه ماه پیش‌بینی کرده است.

2438919

این بازیکن از تاریخ ۱۰ اکتبر و به دنبال بازی مقابل ریزه‌اسپور، با مشکلاتی همچون درد و تورم در ناحیه زانو مواجه بود. اگرچه او در ابتدا در فهرست بازیکنان برای بازی با آستون ویلا قرار گرفته بود، اما وضعیت جسمانی‌اش وخیم‌تر شد و در نهایت نتوانست در میدان حضور پیدا کند. همچنین، او در دیدار اخیر لیگ قهرمانان اروپا مقابل اسلاویا پراگ نیز غایب بود.

عمل جراحی یاد شده، یک چالش جدید برای مارکو آسنسیو به شمار می‌آید که در این فصل به علت مشکلات مکرر جسمانی، برای حفظ موقعیت خود در ترکیب تیم با شرایط دشواری مواجه بوده است. اکنون او باید تمام تمرکزش را بر روند بهبودی معطوف کند تا بتواند پس از تکمیل مراحل بازتوانی، به زمین بازی بازگردد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.