کد خبر 734698
۱۴۰۵/۰۸/۰۱ ۰۱:۵۵

وضعیت بحرانی برای حریف استقلال و تراکتور!

وضعیت افتضاح برای رقیب استقلال و تراکتور!
ساعت 24 - تیم الغرافه قطر در بازی ای که به میزبانی خود انجام داد، موفق به کسب تساوی دو بر دو برابر الاهلی شد.

طبق گزارش "ورزش سه"، در یکی از بازی‌های هفته هفتم لیگ ستارگان قطر، تیم الغرافه که رقیب استقلال و تراکتور ایران در مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا به شمار می‌رود، در تاریخ پنج‌شنبه شب از ساعت 20:15 در ورزشگاه ثانی بن جاسم به مصاف تیم رده هفتمی الاهلی دوحه رفت.

پس از شکست در هفته دوم لیگ نخبگان آسیا برابر استقلال و تساوی بدون گل برابر الریان صدرنشین در لیگ ستارگان قطر، الغرافه عزم جزم کرده بود تا ناکامی‌های اخیرش را پشت سر بگذارد و به پیروزی مقابل الاهلی دست یابد؛ هدفی که در نهایت محقق نشد.

هرچند که الغرافه در نیمه اول با گل‌های سیدو سانو و یاسین براهیمی پیش افتاد و به نظر می‌رسید بردی آسان در انتظارش است، اما در دقیقه 52 با گل اریک اکسپوسیتو گل اول را از دست داد و در دقیقه 3+90 نیز گل دوم را به نعیم سلیتی واگذار کرد و نتیجه بازی در نهایت به تساوی 2-2 ختم شد.

2553057

تیم الغرافه که آخرین پیروزی‌اش در لیگ ستارگان قطر را در هفته اول برابر الشحانیه کسب کرده و پس از آن در پنج مسابقه ناکامی نداشته بود، در دیدار با الاهلی دو بر دو مساوی کرد تا به این ترتیب، امتیازش به 6 افزایش یابد و نتواند از جایگاه دهم جدول فراتر رود.

شایان ذکر است، الغرافه با دو شکست در دو هفته ابتدایی لیگ نخبگان آسیا مقابل الهلال عربستان و استقلال، در تاریخ 26 بهمن در آخرین مسابقه گروهی‌اش به مصاف تراکتور خواهد رفت.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.