کد خبر 735321
۱۴۰۵/۰۸/۰۱ ۲۲:۱۳

واکنش فدراسیون فوتبال به پنالتی از دست رفته در دیدار استقلال و چادرملو

واکنش فدراسیون فوتبال به پنالتی رد شده در بازی استقلال و چادرملو
ساعت 24 - مدیر دپارتمان داوری فدراسیون به قضاوت جنجالی داور در دیدار روز جمعه میان چادرملو و استقلال تهران در هفته دهم لیگ برتر پاسخ داد.

طبق گزارش خبرگزاری مهر و به‌نقل از وب‌سایت فدراسیون فوتبال، بیژن حیدری، داور الیت فوتبال ایران که در روز جمعه برگزاری بازی چادرملو و استقلال تهران در هفته دهم لیگ برتر نظارت داشت، به‌طور دقیق قوانین مربوط به نحوه اجرای پنالتی را به‌کار بست.

دانیال مرادی در مورد تصمیم این داور اظهار داشت: آقای حیدری با استفاده از فناوری VAR در دقیقه ۷۲، به بررسی خطای صورت‌گرفته توسط یکی از بازیکنان استقلال بر روی بازیکن چادرملو پرداخته و به‌درستی پنالتی را تعیین کرد. داور سپس با دقت پنالتی را اجرا کرد و زننده ضربه به درستی پشت توپ قرار گرفت تا آن را به سمت دروازه شوت کند. با توجه به اینکه توپ به گل تبدیل شد، داور مسابقه مهر تأیید را از اتاق VAR دریافت کرد که به او اطلاع داد خطا انجام شده توسط زننده پنالتی (illegal feniting) بوده است.

رئیس دپارتمان داوری خاطرنشان کرد: همچنین داور بر اساس قوانین به بازبینی کلیه مراحل ضربه پنالتی پرداخته و این تخلف را به‌درستی اعلام کرد که در نتیجه، برای زننده ضربه نیز کارت زرد صادر شد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.