کد خبر 735397
۱۴۰۵/۰۸/۰۲ ۰۲:۱۷

انتخاب جانشین فلیک از هم‌اکنون آغاز شده است

جانشین فلیک از حالا انتخاب شد
ساعت 24 - باشگاه بارسلونا در نظر دارد تا سسک فابرگاس را به عنوان جانشین هانسی فلیک منصوب کند.

به نقل از "ورزش سه"، فابرگاس در این لحظه در حالی که بر روی پروژه خاصی در سواحل دریاچه کومو مشغول به کار است، همگان را به فکر بازگشت او به زادگاهش وا داشته است. او با تیم کومو در عرصه فوتبال موفقیت‌های شگفت‌انگیزی را رقم زده است. این باشگاه ایتالیایی در حال تجربه اولین فصل خود در لیگ قهرمانان اروپا است و تاکنون از سه دیدار خود دو پیروزی (برابر لایپزیش و منچستریونایتد) کسب کرده است. این موفقیت‌ها بی‌تردید بر باشگاه بارسلونا تأثیرگذار خواهد بود.

طبق ادعای روزنامه اسپانیایی اسپورت، مدیران بارسلونا به طور جدی به نظارت بر وضعیت فابرگاس، ستاره پیشین خط میانی خود، پرداخته‌اند. این روزنامه می‌گوید که نام فابرگاس در صدر فهرست گزینه‌های احتمالی برای جانشینی هانسی فلیک، سرمربی فعلی این تیم، قرار دارد. فلیک پیشتر اعلام کرده بود که بارسلونا آخرین مقصد وی در حرفه مربیگری خواهد بود و قرارداد کنونی او تا سال 2028 اعتبار دارد. آیا فابرگاس در آن زمان رهبری تیم را در دست خواهد گرفت؟

2552588

روزنامه اسپورت تأکید می‌نماید که فابرگاس در ذهن مدیران بارسلونا از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. به خصوص شیوه بازی و ایده‌های تاکتیکی او و همچنین نحوه ارتباطش با بازیکنان، مسئولان باشگاه را به وی امیدوار کرده است. بر اساس گزارش‌ها، در جمع اعضای کادر فنی بارسلونا درباره انتخاب فابرگاس به عنوان سرمربی آینده توافق نظر زیادی وجود دارد. به علاوه، اطلاعات نشان می‌دهد که فابرگاس پیامی شفاف از بارسلونا دریافت کرده: چنانچه در آینده تصمیم به ترک کومو می‌گیرد، نخستین قدم باید برقراری تماس با بارسلونا باشد، قبل از بررسی سایر پیشنهادات.

به علاوه، فابرگاس با این باشگاه به خوبی آشناست. این هافبک پیشین در آکادمی جوانان بارسلونا تربیت شده و از سال 2011 تا 2014 برای تیم اصلی این باشگاه به میدان رفته است. در این مدت، او موفق به کسب قهرمانی در لیگ اسپانیا (2013)، جام حذفی (2012) و جام باشگاه‌های جهان (2011) با بارسلونا شد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.