کد خبر 736325
۱۴۰۵/۰۸/۰۳ ۰۱:۴۰

عذرخواهی خولین آلوارز از طرفداران: اشتباه من بود!

عذرخواهی خولین آلوارز از هواداران: اشتباه کردم!
ساعت 24 - خولین آلوارز به محض زدن اولین گلش در ورزشگاه متروپولیتانو، به طرفداران اتلتیکومادرید عذرخواهی کرد.

طبق گزارش "ورزش سه"، هفته‌ای شگفت‌انگیز برای مهاجم آرژانتینی رقم خورد؛ او در ابتدا در اشتوتگارت موفق به گلزنی شد و سپس در استادیوم متروپولیتانو گل دیگری به ثمر رساند. پس از به ثمر رسیدن گل نخست و حیاتی‌اش، هواداران اتلتیکو او را با شور و هیجان بسیار تشویق کردند.

آلوارز پس از پایان مسابقه درباره اظهارات پیشینش گفت:«می‌خواستم بابت صحبت‌هایی که در خلال جام جهانی بیان کردم، از هواداران عذرخواهی کنم. آن گفته‌ها نادرست بودند؛ چه از نظر بیان و چه از نظر زمان مطرح شدنشان.

من عصبانیت هواداران را درک می‌کنم. اگر خودم جای آن‌ها بودم و هوادار اتلتیکو بودم، قطعاً عصبانی می‌شدم؛ به ویژه با توجه به حمایتی که از من به عمل آورده‌اند. آن‌ها با من بسیار سخاوتمندانه رفتار کردند و من واقعاً ارزش این موضوع را می‌دانم. همچنین خواستم از هم‌تیمی‌هایم که در این مدت پشتیبان من بودند، تشکر کنم.»

2554002

وضعیت کنونی؟

«احساس می‌کنم که به آرامی شرایط بهتری پیدا می‌کنم. از همه هم‌تیمی‌هایم صمیمانه سپاسگزارم، زیرا آن‌ها از من حمایت کرده‌اند. من در تلاش برای بهبود هستم و در بازی‌های اخیر احساس راحتی بیشتری داشته‌ام؛ هم در بعد فیزیکی و هم در کار با توپ. می‌خواهم به تیم یاری رسانده و بهترین عملکرد خودم را به نمایش بگذارم.»

تجزیه و تحلیل شرایط شخصی؟

«وقتی یک فرد در زندگی احساس خوب داشته باشد، این احساس در زمین فوتبال نیز نمود پیدا می‌کند. هرچند ما بازیکنان حرفه‌ای هستیم، اما همه موارد روی عملکرد ما تأثیرگذار است. من احساس خوبی دارم و آماده‌ام تا برای دستیابی به همه اهدافم مبارزه کنم.»

آینده چه خواهد شد؟

«امیدوارم با تعهد و فروتنی، بتوانم این اوضاع را بهبود بخشم.»

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.