کد خبر 736373
۱۴۰۵/۰۸/۰۳ ۰۵:۴۴

اسماعیل شریفات هنوز در ایران طرفدارانی دارد! (عکس)

اسماعیل شریفات هنوز در ایران مشتری دارد! (عکس)
ساعت 24 - اسماعیل شریفات، فوتبالیست پیشین استقلال که در ثبت گل در دربی پایتخت نیز سابقه‌دار است، در سن ۳۸ سالگی هنوز هم مورد توجه قرار دارد و به‌عنوان بازیکن داماش گیلان در لیگ دسته دوم به رقابت‌ها می‌پردازد.

به گزارش "ورزش سه"، اسماعیل شریفات، فوتبالیستی با سابقه و کارنامه‌ای درخشان که در تیم‌های مشهوری همچون استقلال، فولاد خوزستان، آلومینیوم اراک، پیکان و ذوب‌آهن بازی کرده، در سن ۳۸ سالگی هنوز هم به فعالیت خود در میادین فوتبال ادامه می‌دهد و در این فصل عزم خود را جزم کرده تا برای داماش گیلان در رقابت‌های لیگ دسته دوم به میدان برود.

شریفات که سال‌ها در بین بهترین‌های فوتبال ایران حضور داشته و با تیم‌های برجسته‌ای همکاری کرده است، اکنون تصمیم دارد تا فوتبال خود را در سطح لیگ دو ادامه دهد.

2553994

یکی از به یاد ماندنی‌ترین لحظات دوران بازیگری شریفات در باشگاه استقلال، گلزنی وی در دربی ۷۳ مقابل پرسپولیس بود، دیداری که در آن با پیراهن آبی‌ها موفق به باز کردن دروازه رقیب دیرینه شد. این بازیکن در طول سال‌های فعالیتش در فوتبال ایران چندین بار در برابر پرسپولیس صف‌آرایی کرده و گل‌های سرنوشت‌سازی را به ثمر رسانده است، تا جایی که در مقطعی از دوران فوتبالی خود به نام «گربه سیاه پرسپولیس» شناخته می‌شد.

در دوران حضورش در استقلال، شریفات ۶۸ بازی انجام داد و موفق به ثبت آمار هفت گل و چهار پاس گل گردید. اکنون این بازیکن ۳۸ ساله با پیوستن به داماش گیلان، فصل جدیدی را در مسیر فوتبال ایران آغاز خواهد کرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.