کد خبر 736625
۱۴۰۵/۰۸/۰۳ ۱۱:۴۹

دانیال در پی کسب طلای جهانی است

دانیال برای طلای جهان دورخیز کرد
ساعت 24 - دانیال سهرابی با عزم راسخ برای تبدیل مدال برنز سال گذشته‌اش به طلای جهانی، پا به عرصه مسابقات جهانی 2026 گذاشت.

طبق گزارش "ورزش سه"، در ادامه مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان، سرانجام نوبت به دانیال سهرابی رسید. این کشتی‌گیر که در سال گذشته به علت مصدومیت در وزن 72 کیلوگرم و پس از رویارویی با ابراهیم غانم، از سوی داوران از ادامه مسابقه بازماند و بر روی تشک اشک‌های تلخی را ریخت، امسال با هدف جبران به قزاقستان سفر کرده است.

سهرابی در کارنامه خود موفق به کسب مدال برنز قهرمانی جهان در سال گذشته شده است و امروز پس از استراحت در دور نخست، در مرحله یک هشتم نهایی با هنریک داهلن کشتی‌گیر سوئدی روبرو شد.

دانیال با تسلط بر حریف از همان ابتدا برتری خود را نشان داد و با اجرای فنون زیبا و متنوع به راحتی توانست حریفش را با نتیجه 10-0 شکست دهد و به دور یک چهارم نهایی راه یابد.

این کشتی‌گیر در وزن 72 کیلوگرم ایران در مرحله بعدی باید با اسماعیلوف از قزاقستان به رقابت بپردازد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.