کد خبر 736753
۱۴۰۵/۰۸/۰۳ ۱۳:۴۶

مدیریت باشگاه استقلال به دکتر مصطفی متدین واگذار شد

سکان مدیریت استقلال به دکتر مصطفی متدین سپرده شد
ساعت 24 - با تصمیم هیات‌مدیره باشگاه استقلال، مصطفی متدین که سابقه‌ای ارزشمند در زمینه مدیریت‌های کلان اقتصادی و صنعتی دارد و دارای تخصص در حوزه مدیریت کسب‌وکار است، به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال معرفی گردید.
باشگاه خبرنگاران جوان - مصطفی متدین با دریافت حکم رسمی و پس از تأیید اعضای هیات‌مدیره، به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال منصوب گردید تا در زمانی حیاتی برای گسترش و توسعه فعالیت‌های این مجموعه، هدایت امور اجرایی و مدیریتی را به عهده گیرد.
مدیرعامل جدید استقلال به عنوان یکی از مدیران با تجربه در عرصه‌های اقتصادی، صنعتی و پتروشیمی شناخته می‌شود. دکتر متدین که دارای مدرک دکترا در زمینه کسب‌وکار با تمرکز بر نفت و گاز است، از سال ۱۴۰۲ مدیریت شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی را به عهده داشته و تجربیات مدیریتی و اجرایی خود را در یکی از مهم‌ترین حوزه‌های صنعت کشور معرفی کرده است.
در حکم ابلاغ‌شده برای مدیرعامل جدید استقلال، بر اهمیت مدیریت حرفه‌ای و مسئولانه باشگاه، پیش رفتن در راستای تحقق اهداف تعیین‌شده، رعایت اصول حاکمیت شرکتی، بهبود شفافیت و پاسخگویی، حفظ دارایی‌ها و حقوق ذی‌نفعان و توجه به جایگاه اجتماعی و ارزشمند جامعه هواداران استقلال تأکید شده است؛ رویکردی که می‌تواند در تقویت ساختار مدیریتی، توسعه اقتصادی و تحقق اهداف بلندمدت باشگاه نقش کلیدی ایفا کند.
باشگاه استقلال با تبریک و آروزی موفقیت برای دکتر مصطفی متدین در این سمت جدید، امیدوار است که با بهره‌مندی از ظرفیت‌های مدیریتی و هم‌افزایی بخش‌های مختلف باشگاه و همراهی پرشور هواداران، فصل تازه‌ای از ثبات، پیشرفت، توسعه و اعتبارآفرینی در تاریخ پرافتخار این باشگاه رقم زده شود.
علاوه بر این، باشگاه استقلال از زحمات دکتر علی تاجرنیا در زمان تصدی سرپرستی مدیرعاملی باشگاه قدردانی نموده و برای او در مسیر آینده آرزوی موفقیت و سربلندی دارد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.