کد خبر 737058
۱۴۰۵/۰۸/۰۳ ۱۸:۳۵

واکنش به اخبار نادرست درباره محکومیت وزیر ورزش به زندان

واکنش به شایعه محکومیت وزیر ورزش به زندان
ساعت 24 - وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد که هیچ نوع حکم قانونی علیه وزیر ورزش صادر نشده است.

پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان با انتشار یک اعلامیه بیان کرد: «در پی تبلیغاتی که درخصوص محکومیت دکتر احمد دنیامالی صورت گرفته، این وزارتخانه به‌طور قاطع ادعای منتشرشده را مردود دانسته و تصریح می‌کند که ادعای محکومیت وزیر ورزش و جوانان به‌کلی کذب و عاری از حقیقت است.

برخلاف آنچه که مطرح شده، در پرونده مدنظر هیچ گونه محکومیتی برای دکتر دنیامالی ثبت نشده و حکم تبرئه وی از اتهام وارده نیز هم‌زمان با صدور حکم اولیه صادر گردیده است.

علاوه بر این، تمام مدارک و مستندات قانونی مرتبط با صدور حکم تبرئه وزیر ورزش و جوانان در اختیار مراجع قضایی و بخش حقوقی این وزارتخانه قرار دارد و ادعاهای منتشرشده کاملاً با مفاد این مستندات در تضاد هستند.

وزارت ورزش و جوانان تأکید می‌کند که انتشار مطالب نادرست و نسبت دادن محکومیت قضایی، آن هم علیرغم وجود مستندات مستدل، اقدامی غیرقابل قبول محسوب می‌شود و افرادی که با طرح یا افشای عمدی این ادعاهای نادرست باعث نگرانی عمومی و لطمه به اعتبار افراد شده‌اند، از طریق مراجع قضایی و قانونی تحت پیگرد قرار خواهند گرفت.»

 

منبع : تسنیم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.