کد خبر 737268
۱۴۰۵/۰۸/۰۳ ۲۳:۱۰

حسرت پرسپولیس در برابر فولاد چگونه به ۱۴ ماه رسید؟/ وحید امیری؛ مسئول خوشحالی دوطرفه

حسرت پرسپولیس مقابل فولاد چند ماهه شد؟/ وحید امیری؛ مامور شادی دوجانبه
ساعت 24 - با نتیجه‌ای که امروز عصر رقم خورد، حسرت پرسپولیس برای شکست ناپذیری در برابر فولاد به طور موقت به ۱۴ ماه افزایش یافت.

پرسپولیس با نتیجه‌ای یک بر صفر برابر فولاد شکست خورد و این بازی حساس را به حمید مطهری و شاگردانش واگذار کرد. این مسابقه در تهران برگزار شد، اما سرخپوشان 수도 نتوانستند از مزیت میزبانی خود بهره‌برداری کنند.

با این پیروزی دوباره، فولاد دومین پیروزی متوالی خود مقابل پرسپولیس در دوران سرمربیگری حمید مطهری را رقم زد و حسرت ناکامی قرمزپوشان پایتختی همچنان ادامه یافت. آخرین باری که پرسپولیس موفق به شکست دادن فولاد شد، به تاریخ نهم شهریور ۱۴۰۳ برمی‌گردد که در آن دیدار توانستند با نتیجۀ دو بر صفر حریف خود را پشت سر بگذارند و از آن پس نتوانسته‌اند در لیگ برتر بر تیم خوزستانی غلبه کنند. حال این ناکامی در برابر فولاد برای پرسپولیسی‌ها به ۱۴ ماه رسیده و باید برای پایان این دورانی که به نوعی طلسم شده است، چند ماه دیگر صبر کنند.

جالب است که وحید امیری، گلزن امروز فولاد در مصاف با پرسپولیس، در نهم شهریور ۱۴۰۳ که سرخپوشان تهرانی با دو گل بر حریف خوزستانی خود غلبه کردند و آخرین پیروزی خود برابر فولاد را جشن گرفتند، یکی از گلزنان این تیم بوده و شادی را برای هواداران پرسپولیس به ارمغان آورده بود.

بیشتر بخوانید: زور پرسپولیس به پیرمردهای اخراجی خودش نرسید!

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.