علی باقری: سفر مقامات عالیرتبه عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ این نشست میتواند یک گام مؤثر و کلیدی در فرآیند شکلگیری امنیت درونزای منطقهای محسوب شود
طبق اطلاعیهای از خبرگزاری خبرآنلاین، علی باقری کنی، معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی، در گفتوگویی از حضور سه مقام برجسته از کشورهای منطقه در ایران برای ملاقات و گفتگو با سرلشکر محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و شرکت در یک نشست مشترک خبر داد.
بر پایه گزارش فارس، باقری در توضیح سطح مشارکت این مقامات اظهار داشت: براساس توافق به عمل آمده، امیر خالد، وزیر دفاع عربستان سعودی، ژنرال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان و ابراهیم کالین، رئیس دستگاه اطلاعاتی ترکیه، در این نشست حضور خواهند داشت.
وی هدف از سفر این مقامها و برگزاری نشست مشترک را ترویج ایده تأمین امنیت منطقه بهوسیله کشورهای همجوار و بهرهبرداری از تجربیات موفق ایران در دفاع از خود در جنگ تحمیلی سوم بیان کرد و افزود: الگوی دفاعی جمهوری اسلامی ایران، مبتنی بر خودکفایی و توانمندیهای داخلی، به یک مدل موفق برای تأمین امنیت ملی تبدیل شده است.
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی تأکید کرد: راهبرد اساسی جمهوری اسلامی ایران این است که امنیت منطقه باید توسط خود کشورهای منطقه تأمین و ضمانت گردد. هرگونه مداخله و نفوذ خارجی، بهویژه از سوی رژیم آمریکا و همچنین فعالیتهای رژیم نامشروع صهیونیستی در هر مقیاسی، به طور جدی به امنیت و ثبات منطقه آسیب میزند.
وی همچنین ضمن اشاره به سفر اخیر فرمانده ارتش پاکستان به تهران، گفت: ژنرال عاصم منیر در دیدار خود با سرلشکر محسن رضایی، از عزم مقامات ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان برای سفر به تهران و برگزاری یک نشست مشترک آگاهی داده بود.
۲۹۲۱۸